2777
2789
عنوان

بغض کردم ...

564 بازدید | 36 پست

سلام خانما .راسته ک راه های بین شهری رو بستن ؟شوهر من رفته پیش پدر و مادرش .قرار بوده یه هفته ای برگرده ... ینی دیگه راهو بستن با اتوبوسم نمیشه بیاد؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجا رفته ؟ بعضی ورودی هارو بستن

بیرجند .من مشهدم

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
فعلاً شمالو بستن بقیه جاده ها بازه

مطمئنین؟

شهری که رفته کجا بوده؟ 😢

مازندران و گیلان بستن😞😞😞

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
بیرجند .من مشهدم

نه فعلا ولی اگه اینجوری پیش بره اونور هم بسته میشه

نمیشه زودتر بیاد؟ 

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
نیاد بهتره...به نفع جفتتونه

نگو اینجوری دارم دغ میکنم نیست....