2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به جایی که میری داره من این اندازه مو رو ۳۵۰ تا ۴۰۰ میگیرم

عزیزم میشه ترکیب یه رنگ موی قهوه ای خوشرنگ که قرمزی نداشته باشه وموی سفیدم بپوشونه بهم بگی ..بدون دکلره ..میخوام توی خونه خودم بزارم.

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
عزیزم میشه ترکیب یه رنگ موی قهوه ای خوشرنگ که قرمزی نداشته باشه وموی سفیدم بپوشونه بهم بگی ..بدون دک ...

خیلی بستگی به زمینه ی موهات داره اخه 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
خیلی بستگی به زمینه ی موهات داره اخه  

تابستون رنگ طبیعی ودودی ۵گذاسته بودم که الان فقط یه خورده رنگ تقریبازرد پایین موهام هست..موهای خودم مشکیه..عزیزم الان عکس پایین موهامومیزارم ببین که زوددبردارم

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
تابستون رنگ طبیعی ودودی ۵گذاسته بودم که الان فقط یه خورده رنگ تقریبازرد پایین موهام هست..موهای خودم ...

همون طبیعی رو دوباره بذار اول ساقه آخر سر ریشه

نه هرکی با این قیمت گفت با پلکسی انجام میدم بدون دروغ میگه چون اولا پلکس خیلییییی گرونه هزینش خیلی ب ...

واسه موی تا کمر قیمت گرفته بودم 950 الان ک موهام تا شونهامه چقد ممیه با پلکس تقریبا؟

واسه موی تا کمر قیمت گرفته بودم 950 الان ک موهام تا شونهامه چقد ممیه با پلکس تقریبا؟

پس اولا پلکسش اصل نبوده فکر کنم گناهشو نشورم ولی پلکس گرونه با اولاپلکس من تا کمرو یکو نیم میگیرم