2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

1701 بازدید | 102 پست

شوهرم با یه زن متاهل بهم خیانت کرده شوهرم قصدش رابطه بوده ولی زنه به شوهرم به چشم عابر بانک نگاه کرده کلی پول ازش کشیده ولی تا حالا دستشون هم به هم نخورده اینو مطمعنم چون گوشیشو هک کردم و مکالماتشونو کامل شنیدم ..با یه خط مجازی بدون معرفی خودم هردو رو تهدید کردم ولی زنه پرروبازی دراورد شوهرمم فعلا که ترسیده ولی بعید میدونم رابطشون برای همیشه قطع بشه ..من ویسهاشونو دارم ..نمیدونم چکار کنم بفرستم برا شوهر زنه ؟  اینم بگم شوهرم کارمنده اگه حراست ادارشون بفهمه اینکارو کرده اخراجش میکنن ..از طرفیم نمیتونم ساکت بشینم ..نمیدونم چکار کنم ..لطفا نگید طلاق بگیر شرایطشو ندارم وگرنه هیچ دلخوشی به این زندگی ندارم 

بفرست زود زود

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من بودم برای شوهر زنه میفرستادم به جهنم بزار زندگیش خراب بشه وقتی پای زندگی خودت در میونه. من تو این شرایطا اونقدر خون جلو چشممو میگیره ک شاید طرفو هم بکشم...صادقانه میگم

درخواست دوستی ممنوع !

بفرست زود زود

خب از عواقبش میترسم نکنه بلایی سر زنش بیاره و لو بره که کار من بوده ..نکنه طلاقش بده و زنه خراب شه رو زندگیم .. نکنه به حراست اداره شوهرم بگه 

ب نظر منم ساکت نشینی بهتره ی کاری بکن ک جفتشون بشینن سرجاشون

اول شوهر زن رو اگاه کن از ماجرا 

بعدشم از شوهرت زهر چشم بگیز

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁

روز اول که زنه رو تهدید کردم و صداشو براش فرستادم به التماس افتاد گفت توروخدا هر کاری بگی میکتم تاوان این کار مرگ منه به مادرم رحم کن (زن خرابی نیست فقط دنبال پوله ) 

ولی دو روز بعد که باز بهش پیام دادم گفت شکایت میکنم به فتا هر کاری میخوای بکن بفرست برا شوهرم اصلا