2777
2789
عنوان

ترس

120 بازدید | 11 پست

بچه ها من الان سه هفتس خونم امروز فابم گفت بیا ببرم بگردونمت باماشین والا میگه سالمم من گفتم کرونا نداری ک😂 ولی خب میترسم خب سرکار میره ولی کارش ی جوریه خودشو دوستشن ولی هرازگاهی بیرونم میره خودشم میگه رفتم زندان کاردوستمو ببینم کاشی کاره اونجا تست گرفتن   ولی میترسم از ی طرفم اینقد خونه موندم ودلتنگم کلافم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتما برو کرونا رو بیار به خونتون بنداز به جون خانواده😐

خوب بابا به چه زبونی بگن بهتون؟ بشینید تو خونه. نشیمنگاهتون رو بزارید زمین ای خداااا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
حتما برو کرونا رو بیار به خونتون بنداز به جون خانواده😐 خوب بابا به چه زبونی بگن بهتون؟ بشینید تو خ ...

3هفتس خونم   😭😭😭😭من هیج جا نمیرم ک کسیو الوده کنم فقط توماشینیم ما پیاده نمیشم  ک

3هفتس خونم   😭😭😭😭من هیج جا نمیرم ک کسیو الوده کنم فقط توماشینیم ما پیاده نمیشم  ک

بقیه چکار میکنن پس. بچه دوساله من کلافه شده تو خونه ولی باید ببینی الویتت چی هست. تو علم عیب داری که دوستت سالمه یا ماشین آلوده نیست؟

امان از این مردم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اگه ب این باشه داداش من هرشب بیرونع تا 1شب کارمیکنه  

خوب پس دلیل تاپیک زدنت رو متوجه نشدم

ک یکی مث شما هی استرس وارد نکنه

اشتباه کردی گلی. چون ما نمیتونیم واقعیت رو کتمان کنیم. همه اوناییکه درگیر شدن مثل شما فکر میکردن. 

نشستن تو خونه کاریه که باید بکنیم مگر اینکه ضرورتی پیش بیاد. 

اشتباه کردی گلی. چون ما نمیتونیم واقعیت رو کتمان کنیم. همه اوناییکه درگیر شدن مثل شما فکر میکردن.&nb ...

درس میگی شما حق باشماست من چندجا رفتم ازاسترس دارم میمیرم  ب خدا  من مجبورم بودم برم الکی گفتم دلتنگم   پول یهم بدهکاربود  قبلش رفتم پیشش ندادپولمو الانم تواسترسم اصن ی وضعی پیش اومد