2777
2789

حالا که نزدیکه عیده و بخاطر کرونا لعنتی نمیتونیم بیرون بریم و برای عید میخواییم خوشگل کنیم تا چش فامیل دراد 😁(فقط شوخی بود به کسی برنخوره ها)

بهتره که اینترنتی خرید کنیم 

پیج لوازم آرایشی سفید برفی @gallery_sefid_barfi

به کمکمون اومده که به تازگی پیج زده و فروش آنلاین داره با قیمت های خیلی خیلی مناسب حتما حتما به پیجش سر بزنین ضرر نمیکنین مطمئن باشین تا حالا همچنین قیمت هایی اونم فروش آنلاین با اون کیفیت ندیدین 

ارسال به سراسر کشور هم دارن

حتما به پیجشون سر بزنین برای منم دعا کنین که معرفی کردم😁

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻

بیرون نمیریم ولی ممکنه توی راه که داره میاد به هر دلیلی حتی کارتونش الوده بشه گلم 

من خودم سفارش دادم پولشو دادم گفتم بعد از این وضعیت بفرستین چونکه مامانم خیلی حساسه ولی دلم پر میکشه بگم بفرسته برام

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیرون نمیریم ولی ممکنه توی راه که داره میاد به هر دلیلی حتی کارتونش الوده بشه گلم  من خودم سفا ...

پستی خرید کردن هیییچ مشکلی نداره من امروزم پست بودم مثل همیشه شلوغ ..

بیرون نمیریم ولی ممکنه توی راه که داره میاد به هر دلیلی حتی کارتونش الوده بشه گلم  من خودم سفا ...

بگو بفرسته بعد بزارش یه گوشه ۱۱ روز دیگه برو سرش

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

این ست آرایشی فقط 100,000ت

خودم خریدم گفتم شماهم ببینین😁

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻

عزیزم این پیج فقط فروش حضوری داشتن مغازشون هم شهریار هستش ولی بخاطر سلامتی مردم و خودشون مغازه رو تعطیل کردن و فقط آنلاین فروش دارن