2777
2789
عنوان

ايا باردارم؟

199 بازدید | 32 پست

من ٩ ماه هست اقدام كردم نشد اول اسفند رفتم دكتر عكس رنگي نوشت انجام دادم و هر دو لوله بسته بود و دكتر گفت بايد باز ماه بعد تكرار كنم عكس رنگي رو ولي الان كه پنج  روز به موعدم مونده از ديشب يكي دو بار لكه هاي خيلي خيلي كمرنگه قهوه ايي داشتم و دلم اصلا درد نمي كنه مثل زماني كه مي خواستم پريود بشم به نظر شما و تجربه شما اين نشونه چيه ؟؟ يعني امكان داره با اينكه لوله هام باز نشد باردار باشم ؟؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی منم وقتی لک شدم فکر کردم پریود شدم..انقدر گریه کردم..اما بعد بی بی گذاشتم و مثبت شد...

انشالله که باردار باشی عزیزم ...

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
اخه دكتر گفت لوله هام بستس تلاش كن ولي نميشه 

دکتر بیخود کرد. دسته خداست. خدا دریارو واسه حضرت موسی شکافت یعنی یه لوله ی کوچولو واسه یه بنده دل شکسته کاری داره

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
اگر لانه گزینی باشه دیگه حتما نشون میده بیبی چک. همین الان بزارو بیا که حسابی زوق دارم یاده خودم افت ...

واي استرس گفتم باشه خير ميدم ... شما دقيقا همين جوري بودي؟ من اصلا علايمي كه مي گن واسه بارداريه ندارم حتي دلمم درد نمي كنه فقط همين يكي دو تا لكه

واي استرس گفتم باشه خير ميدم ... شما دقيقا همين جوري بودي؟ من اصلا علايمي كه مي گن واسه بارداريه ندا ...

دقیقا هیچ علامتی نداشتم. هیچی. فکر کردم پرید شدم

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی