2777
2789
عنوان

بحث تو خونه

100 بازدید | 8 پست

تو این چند وقت که خونه میمونید با اهل خونه بحثتون نمیشه؟   انگار هیچکس اعصاب نداره.  من با خواهرم بحثم میشه دو روزم دوستشو اورده بود خونمون اول گفتم چرا میاری خب مهمون تو این بیماری.   بعدم ذوستش تو تختم خوابید دو روز چون اتاقم با خواهرم یکیه واسه اینکه راحت باشن رفتم بیرون دو شب.  اخرشم طلبکاره و از صبح تو قیافس.  کاش گرونی نبود ادم یه خونه سوا میگرفت😔  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکل اصلی اینه که بیشتر پول پیش خونرو خواهرم گذاشته چون کارش پر درامد تره و پدرم درامد نداره.  بعدم من در حد توانم ماهانه کمک میکنم.  هرچی میشه میگه اتاق خودمه اتاق خودمه.  والا غریبم اینجوری با ادم حرف نمیزنه.  ۴ سال خوابگاه بودم واسه دانشگام بخدا راحتتر بودم

همسری چون فرهنگیه تعطیله تو خونست خخ

اره مرد خونه باشه دعوا میشه.  دوست ندارم دعوا کنم حس بدی بهم دست میده.  دوست دارم ارامش باشع.  ولی همه از هم طلبکارن کسی کسیو درک. نمیکنه