2777
2789
عنوان

مینام

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 155 پست
مینای ادم فروش مهسا رو چرا تگ کردی بریم خونه منو میزنه سیاهو کبود میکنه😭

نترس من اینجام پیشتم پشتتم عین تپه 😂

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاثافط اخه تو مجردی؟؟؟؟؟ ک یه گوشه داری خاک میخوری😒😒😒😒😤😤😤😤 منه ب این درازی واس دکور اینجام! ...

غلط خوردم تو خونتو کثیف نکن عشقم

ارع دکوری خیلی عرضه داشتی میومدی میگرفتیم ۵ ساله تو عقدیم یکم خجالت بکش😤😤😤😤

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
عنوان وکپشن د روانیم کردین 

عنوانت ک مینامه کپشنم ک صلواته🤔

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
نترس من اینجام پیشتم پشتتم عین تپه 😂

اَی خدا تپه ای ک تو باشی من برم سرمو بزارم زمین بمیرم بهترع😭😂😂🔪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
مینای ادم فروش مهسا رو چرا تگ کردی بریم خونه منو میزنه سیاهو کبود میکنه😭

هه دیگ ارزش اینم نداری ک بخابم دس روت بلند کنم هه بای 

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یکم یاواش

مهسا پروفایلتو عوض نکنی میرم خودکشی

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
عکس جدیدم بگی زارت خونت حلاله😂😂🔪

@miss_maaahsaaa بیا عکس گذاشتم ب افتخارتو🤣

نرو سمیه

غلط خوردم تو خونتو کثیف نکن عشقم ارع دکوری خیلی عرضه داشتی میومدی میگرفتیم ۵ ساله تو عقد ...

هه باش اگ بامن ناراحتی میتونیم همینجا تمومش کنیم

هه بای