2777
2789
عنوان

کرونا_متشکریم

264 بازدید | 9 پست

تنها افرادی که از ویروس کرونا تشکر و قدردانی کردند آقایون هستند

چون هروقت میان خونه خانمها توخونه هستند بوی غذا میاد؛ خونه مرتب و تمیز؛ سوییچ ماشین دست خودشونه کارت عابربانک تو جیب  خودشونه تنهایی همه جامیرند و برمیگردند. کسی ازشون پول نمیخواد؛ خانم دیگه مهمون دعوت نمیکنه؛ دیگه قرارنیست مهمونی بروند و هزارتا خوشحالی دیگه🤣

#کرونا_متشکریم

شوهر من اینطوری نیست خداروشکر

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

V.behdash

هموطن گرامی .بتمرگ تو خونه ببینیم  چه خاکی به سرمون باید بکنیم !

حتما باید جریمه بشین و پول بدین تا یه کاری که نباید بکنید رو نکنید .همون ۲۲ بهمن و انتخابات که مشت زدین به دهان امریکای جنایتکار بسشونه.....خبر مرگتون  تا اطلاع ثانوی جز موارد ضروری هیچ قبرستونی نرید و جک هم نسازید ...پرسنل بیمارستان هم قول دادن نرقصند ...بشینید تو آغلتون و سرتون تو گوشی باشه تا کرونا نگرفتید و مثل سگ  سقط بشین .....☹☹😬

گرفتارمون کردین به قرآن...خدا بزنتتون✋🏻😬😖☹☹

پیام چند روز دیگه ی وزارت بهداشت به مردم زبون نفهم ایران که فکر گشت و گذار و جوجه و قلیون کشیدن هستند 😁😆😁😁😂

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️
خونه ما قبل کرونا هم همین بود 

اره والا منم همیشه تمیز بودم 

غذامم اماده

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

آقایون مگه اینکه خر باشن همچین تفکری داشته باشن😶

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
آقایون مگه اینکه خر باشن همچین تفکری داشته باشن😶

👍👍👍👍👍😃😃😃