2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 27 پست
از دست پدرمادرا فکر میکنن خوبی بچه هاشونو میخوان نمیدونن دارن نابودشون میکنن حداقل میتونن قانعت کنن ...

انشالله که همین طور خوشبختر بمونی   

ادم عشقشو یادش میره ؟

جسارتا میتونم بپرسم چند سالتونه؟

انشالله که همین طور خوشبختر بمونی     ادم عشقشو یادش میره ؟ جسارتا میتونم بپرسم چند سال ...

۲۵ سالمه منکه فراموش کردم سخت بود ولی گذشت 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته  پدرم دراومده

تا میتونی گریه کن نذار بمونه تو دلت اگه انکانش هست بیرون از خونه سرگرم شو اونقدر مشغول باش وقت واسه سرخاروندن نداشته باشی چه برسه به فکر کردن عکسی چیزی هم ازش داری نابود کن 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
تا میتونی گریه کن نذار بمونه تو دلت اگه انکانش هست بیرون از خونه سرگرم شو اونقدر مشغول باش وقت واسه ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم الان دیگه بهش فکر نمیکنی ؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم الان دیگه بهش فکر نمیکنی ؟

خواهش میکنم راحت باش 

نه بااینکه یه کوچه فاصله داریم و خواهرزاده هاشو میبینم اما زیاد بهش فکر نمیکنم فکرم کنم به حماقتای خودم فکر میکنم که چقدر احمق بودم به همچین پسری علاقه داشتم 

پس باید راهنمایی کنی    

پست هات رو خوندم چون خودم جای تو بودم فراموش نمیکردم یه نقشه میکشیدم ازدواجم باهاش به حقیقت تبدیل شه پس راهنمایی خاصی واست ندارم عزیزم   البته اگه ادم خوب و تکیه گاه قابل اعتمادیه .

عه چه خوب خداروشکر  عقد کرده بودید یا زندگی میکردین؟

نه بابا دوست بودیم خواهرزاده هاش همسن خودش بودن بیرون رفتنی اونام میومدن 

اخه گفتی طلاق گرفتی

بعداز اینکه با یه پسره دوست بودم عاشقش شدم (این همونیه که خواهرزاده هاش همسنش بودن)خلاصه بدلایلی جدا شدیم از لجش رفتم با یه پسره دیگه کم کم دل بستم نامزد کردیم یه سال بعد طلاق