دختردایی منم به عشقش نرسید ولی یه شوهری کرد بیا و ببین صدبرابر می ارزه به اون پسره ی .....
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا یه ساله اول نه ولی الان اصلا نگاهشم نمیکنه اخه همسایه ان
ماخیلی صمیمی هستیم هرچی بشه به هم میگیم
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
نه نمیشه چون خانوادم اصلا راضی نمیشن حتی راضی نشدن یه بار ببیننش منو از کار بیکار کردن که بینمون ...
پسره عیبش چیه که پدرمادرت راضی نمیشن
چند سال پیش قبلا با فامیل خیلی دورشون غقد کرده دوماه بعد جدا شدن پدر مادرم حتی حاضر نشدن یه ...
از دست پدرمادرا فکر میکنن خوبی بچه هاشونو میخوان نمیدونن دارن نابودشون میکنن حداقل میتونن قانعت کنن نه اینکه جذبه بیان برات
بنظرم بسپار به سرنوشت بهترینارو برات رقم میزنه
ازدواج اول من با عشق بود اما همش کشک بود طلاق گرفتم دومی سنتی بود الان خوشبختم