2777
2789
عنوان

تبریک روز مرد

119 بازدید | 11 پست

سلام، بچه ها من با شوهرم چند روزی تصمیم گرفتم اخلاقم باهاش عوض بشه، یعنی خودش باعث وبانی این اخلاقم شد والانم اصلان پشیمون نیستم وخدا وشکر میکنم که تونستم خودمو بگیرم آخه از بی اهمیتی هاش بدجور بهم می‌ریختم دیگه افسردگی گرفته بودم، الان به نطر شما روز مرد روتبریک بگم بهش ویه وضیعت واسش بذارم....؟؟ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

با فاصله گرفتن و بی محلی زندگی اکی نمیشه.. بگرد راه درست رو پیدا کن..

اگر یه خانم محبتهای مادرانه کنه و یادش بره که زن ناز و مرد نیازه و باید ناز کنه تا نازش کشیده.. از روز اول.. نه از وسط راه.. به مرور محبت زن وظیفه میشه و جواب خوبیهاشو از طرف شوهرش با خوبی دریافت نمیکنه..تو تل کانال اموزش سیاست همسرداری زیاده ازشون استفاده کن تا کم کم یادبگیری چطوری و تا چه اندازه ای محبت کنی و چطور ناز کنی تا نازتو بکشه و سرد و بی تفاوت نباشه..

بعضی چیزا رو خوبه ادم با هم قاطی نکنه و روز زن روز مرد تولد سالگرد ازدواج عید.. تبریک گفت.. حالا مثل سابق نمیخوای تدارک آنچنانی ببینی بحثش جداست ولی حتی شده در حد پیام تبریک بگو ..

من از اول که باب آشنایی مون بود خوب پیش رفتم وازدواج  که کردیم خیلی بهتر احساسمو بیان میکردم وخیلی واسش عشوه وناز میومدم ودر حد خودم هیچی کم نذاشتم واسش ولی اون بیشتر مواقع این چیزای منو باور نمی‌کرد یا اهمیت نمی‌داد، گفتم دیگه بسه هرچی ریختم وسط بذاری کم کمرنگ بشه بلکه یوش بیفته.