2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🔷آخرین وضعیت کووید19 در ایران از زبان سخنگوی وزارت بهداشت🔹افزایش تعداد بیماران شناسایی شده به 5823 نفر/ بهبودی 1669 نفر از بیماران کووید19 در کشور🔘دکتر جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت:♦️از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، 1076 مورد بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به 5823 نفر رسید.♦️متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 21 نفر از مبتلایان جدید کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به 145 مورد رسید.💠تعداد کل بیماران کووید19 در کشور به تفکیک استان:🔸تهران: 1539🔸قم: 668🔸گیلان: 494🔸اصفهان: 484🔸البرز: 305🔸مازندران: 606🔸مرکزی: 265🔸قزوین: 178🔸سمنان: 138🔸گلستان: 162🔸خراسان رضوی: 135🔸فارس: 95🔸لرستان: 107🔸آذربایجان شرقی: 77🔸خوزستان: 64🔸یزد: 81🔸زنجان: 52🔸کردستان: 44🔸اردبیل: 41🔸کرمانشاه: 31🔸کرمان: 40🔸همدان: 34🔸سیستان و بلوچستان: 34🔸هرمزگان: 30🔸خراسان جنوبی: 18🔸خراسان شمالی: 23🔸چهارمحال و بختیاری: 16🔸ایلام: 15🔸آذربایجان غربی: 33🔸کهگیلویه و بویراحمد: 6🔸بوشهر: @salamatnews

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

هیچکس رعایت نمیکنه خب آمار میره بالا دیگه یکیش شوهر من اصلا رعایت نمیکمه انگار آدم نیس منم که دربست نشستم تو خومه پاسوز اون میشم

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

من دیگه واقن ترسیدم شوهرم و تعطیل نمیکنن اصابم خورده وی تموم میشه این مریضی لعنتی

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
فاطمه رهبر هم فوت شد خانوادشم قرنطینه کردن

واااقعا فوت کردن؟😭

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

اگه از اول مسخره بازی در نیاوردن و قم رو قرنطینه میکردن الان وضع این نبود کشور ما افتضاحهتو همه چیز اه

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
واااقعا فوت کردن؟😭

باور کن امروز دو روز بود رفته بود توکما

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید