دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش
دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش
من شوهرم سرد شده بود رابطه نمیخواست حدس میزدم اما خودمو درگیر نکردم کار خدا بود دو دفعه برام دستش رو شد با اینکه اصلا کنجکاوی نمیکردم برام مهم نبود اتفاقی تو گوشیش دیدم اما مخفی بود نمیدونم چطوری اومد تو صفحه فقط از خدا بخواه برات رو میکنه برای من دوبار اتفاق افتاد یکیش دیروز بود اتفاقا اما بخشیدمش باز به خاطر زندگیم و بچه هام گفتم ک ون لقش بره بمیره اشعال
خب خب ممنون میشم بیشتر کمکم کنی هر جفت اینا ک میگی داره..خب دیگه
خودت حساس نکن ولش کن مردا عوصین اعصابت بهم میریزه من دیروز کلا گریه میکردم تا خالی شدم حاملم هستم بی خیال شدم
مثلا میشد بیرون بره و بعد بهش بگی کی میای خونخ و بگه حالا کار دارم و دیر میام..این غیر طبیعیه؟؟؟
نه اصلا من اجازه نمیدم هر جایی بره فقط خونه دادشش میره و میاد هیچ جا دیگه نمیره این فقط چت میکرد زنه ج ن ده یه شهر دیگه بود تا حالا جایی نرفته من ندونم اما مردا هر کار بخوان بکنن میتونن ممکنه از سرکارش بره مرخصی بگیره منم نفهمم اصلا ولی اخرش لو میره اگه میتونی و حوصله داری برو دنبالش یکی بفرست ببینه اون کجا میره ولی بازم میگم اگه بفهمی چیکار میکنه مثل من داغون میشی ولش کن ۱۲۴۰۰۰ صلوات بفرست خدا خودش دستش رو میکنه برات