2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای خوشبحالت زایمان کردی.ب سلامتی باشه انشالله.تو جتد هفتگی زایمان کردی

۳۹ هفته تمام سزارین کردم مرسی عزیزم ولی با این شرایط و استرس خیلی سخته بچمو میبینم 😭لعنت به کرونا الان واکسنشم نمیزنن یکی میگه خطرناکه یکی میگه نزن 😭😭

پسرم زندگیم ❤
عزیزم بری خودشون راهنماییت میکنن ببین سایز ۰ واسه ۱ تا ۳ ماه سایز ۱ واسه ۳ تا ۶ ماه سایز ۲ واسه ۶ ...

اخه یه بار رفتم همش از این ۱۹ تیکه ها پیشنهاد میدادن.هر کی ب نفعه خودش کار میکنه عزیزم.

۳۹ هفته تمام سزارین کردم مرسی عزیزم ولی با این شرایط و استرس خیلی سخته بچمو میبینم 😭لعنت به کرونا ا ...

بابا الان دکتر برام سونو نوشته .....هیچ جا انجام نمیدن....بقیم میگن نرو خطرناکه ویروسی میشم .همش استرس دارم‌بخدا خفه شدم از فکر و خیال

اخه یه بار رفتم همش از این ۱۹ تیکه ها پیشنهاد میدادن.هر کی ب نفعه خودش کار میکنه عزیزم.

نه ۱۹ تیکه نخر اصلا به درد نمیخوره . بچه کلا یک زیرپوش رکابی می پوشه.  یک زیر دکمه دار که وقتی جابجا میکنی پهلوهاش سرما نخوره و یک سرهمی هم واسه روی همه اینها.  یک کلاه .‌یک روسری هم واسه حمامش بخر . بقیه چیزها بیهوده است و پولت رو دور می ریزی.  هر دفعه که لباسش رو تعویض کنی کلا همین ۴ تیکه رو لازم داره .‌