2777
2789

دو سه تا صغر تا سه بخر، چند تا سه بخر، دو سه تا سه تا شش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم بری خودشون راهنماییت میکنن

ببین سایز ۰ واسه ۱ تا ۳ ماه

سایز ۱ واسه ۳ تا ۶ ماه

سایز ۲ واسه ۶ تا ۹ ماه

سایز ۳ واسه ۹ تا یک سال اینا

حساب کن ببین تو چ فصلی چند ماهه ست بعد طبق اون لباس گرم و خنک بگیر

خدایا نمیگویم دستم را بگیر...عمری ست گرفته ای مبادا رها کنی....

سلام . من برای پسرم از سایز ۰ سه دست خریدم . سایز ۱و ۲ هم ۳ دست و یک دست هم سایز ۳ ‌. ولی پسرم توی لباس های سرهمی راحت تر است . دوباره رفتم براش سرهمی خریدم . مامانم میگه بچه ها به خاطر نافشون شلوار رو دوست ندارند و لباس سرهمی دوست دارند . بلوز و شلوار برای هر سایز فقط یک دست کافیه . فقط سرهمی بخر . هم بچه راحت تره و هم خودت  

همه میگفتن صفر نخر استفاده نمیشه من ولی ۵.۶ دست ۰ داشتم فقط چون استراحت مطلق بودم و خرید نکرده بودم یکی دو دستم سایز ۱ داشتم دیگه هیچی.با اینکه بچم ۳۵۰۰ بود و نرمال بود اما تا همین چن وقت پیش ۰ اندازش بود البته پنبه و جنس خوب بود اینو گفتم که شاید مارکای معمولی سایزاشون فرق کنه.حتی یه بلوز ازین مانتوییا ۰ رو هنوز میپوشه 😁۲ ماهشه

پسرم زندگیم ❤
من صفر ی دست  خریدم ۳ دست هم ۲ خریدم و ی دونه هم بلوز خریدم دونه هم تاپ دیگ هیچی نمیش رفت بیرون ...

اره ...... مک اینترنتی دوست ندادم بخرم......چون شرایطم حاده نمبدونم تا کی میتونم تحمل کنم چون سرکلاز کردم همش تو فشارم.