دو سه تا صغر تا سه بخر، چند تا سه بخر، دو سه تا سه تا شش
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
سلام . من برای پسرم از سایز ۰ سه دست خریدم . سایز ۱و ۲ هم ۳ دست و یک دست هم سایز ۳ . ولی پسرم توی لباس های سرهمی راحت تر است . دوباره رفتم براش سرهمی خریدم . مامانم میگه بچه ها به خاطر نافشون شلوار رو دوست ندارند و لباس سرهمی دوست دارند . بلوز و شلوار برای هر سایز فقط یک دست کافیه . فقط سرهمی بخر . هم بچه راحت تره و هم خودت
عزیزم من که فقط سرهمی(زیر دکمه) استفاده کردم با شلوار. شرت و رکابی و پیراهناش همه بدون استفاده موند.البته الان وه بزرگتر شده شرت استفاده میکنم ولی اولش فقط زیر دکمه
همه میگفتن صفر نخر استفاده نمیشه من ولی ۵.۶ دست ۰ داشتم فقط چون استراحت مطلق بودم و خرید نکرده بودم یکی دو دستم سایز ۱ داشتم دیگه هیچی.با اینکه بچم ۳۵۰۰ بود و نرمال بود اما تا همین چن وقت پیش ۰ اندازش بود البته پنبه و جنس خوب بود اینو گفتم که شاید مارکای معمولی سایزاشون فرق کنه.حتی یه بلوز ازین مانتوییا ۰ رو هنوز میپوشه 😁۲ ماهشه