بچه ها من امروز سر کتاب گرفتم پیش ی خانمی خیلی تعریفشو کردن .. همه چیو درست گفت بعد بهم گفتم شوهرت زن بازه . با ی زن مطلقه در ارتباطه و اینا . از اون موقع روانم ریخته بهم . شک داشتم ولی چیزی پیدا نکرده بودم الان نابودم ی جورایی . چیکار کنم ؟ چ جوری رو کنم دست شوهرمو.. ی بار تاپیک زدم کسی جوابمو نداد
اونا اگه خیلی زرنگ و راستگون پیشگو بودن زندگی خودشونا نجات میدادن ک این طوری از مردم دلالی نکن همشون زندگیا داغونی دارن الکی فکرتا با این چیزا ب هم نریز
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمیآید رفیق💔 زندگی کردن به عاشقها نمیآید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمیآید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کردهاند💔 از لب معشوقههامان ها نمیآید رفیق...💔
فعلا مطمئن شو بعد بگو چون اگه نباشه چیزی شوهرت لج میکنه منم شوهر خاهرم اینطور بود ولی خواهرم بدون سند حرف زد و الان شوهرش این کر را میکنه میگه من نبودم از بس بهم گفتی این کار رو کردم