2777
2789
عنوان

ایقد باشوهرم دعوا کردم تا خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 29 پست
راست میگه،وضعیت اقتصادی خیلی داغونه😔😔 همه چیز خیلی گرونه... طلا نداری بفروشی؟هیچ پولی پس اندازی ...

بخدا حتی الان ی هزاری هم توخونه ندارم این مسافرکش هست واسه این مریضی اصلا نمیره کار منو دوتا بچه خاک توسریم

داشتم گرفتشون ماشین خرید الان قسط همون ماشین هم باید بدیم بخدا حتی یارانه هم باید بدیم بجا قرض 

عزیز دلم خانمی گل باور کن خیلی سخته  ولی تا الا تونستی کنار بیای یکم دیگه صبر کن که ایشاالله درگاه امیدی به روت باز بشه هیچوقت از خدا نا امید نشو فقط بشین به در گاه خدا دعا کن  

😍ته نیا ئسته ری گه شی ژیانم توی 🌸 خودای گیان 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا ولی گناهداشت 

ببینم عزیزم الان که این ویروسه کوفتی اومده هممونو چقدر در گیر کرده هر روزمون با استرس و نگرانیه که قرار چی به سر خودمون و خانوادمون بیاد به پیر به پیغمر زندگی رو هرچقدر راحت بگیری به نفع خودته والله بخدا زندگی ارزش اینو نداره که هرروزمون با دعوا و اوقات تلخی بگذره سعی کن بیخیال باشی به سلامتی خودت اهمیت بده خودتو با بچه هات سرگرم کن به قدر کافی از بیرون مصیبت رو سرمون ریخته حدااقل داخل خونه سعی کنیم خودمونو آروم نگه داریم

اگر تو یه خونه ايد،چجوری دعوا کردین که صداتونو نشنیدن😔؟؟ منکه عصبانی بشم صدام بلند میشه😔

مادرشوهرمم هروز پشتم حرف میزنه هم عروس ها هم دخالت میکنن دیگه خسته شدمه

ببینم عزیزم الان که این ویروسه کوفتی اومده هممونو چقدر در گیر کرده هر روزمون با استرس و نگرانیه که ق ...

بخدا عصبی میشم بچهامو ایقد کتک میزنم بعدش خودم پشیمون میشم

بخدا حتی الان ی هزاری هم توخونه ندارم این مسافرکش هست واسه این مریضی اصلا نمیره کار منو دوتا بچه خاک ...

وای نگو خاک تو سر،خدا بهتون سلامتی بده

بخدا تو این شرایط دلم واسه مسافرکش ها و مغازه دارها ميسوزه همش میگم خدایا کمکشون کن،سخته بخدا،درک میکنم،ولی تو این شرایط تو بايد هواشو داشته باشی،بخدا اون خودش داغونه😔

هفته ی پیش یه راننده اسنپ ما رو رسوند اونقدر دلش پر بود،من خیلی ناراحت شدم،خدا کمک کنه به همه،

هرکسی به نحوی درگيره

نزن 

خدا ناراحت میشه،گناه دارن،

من اگر بچه داشتم اصلا نميزدم😭😭

تو هم محیط خونه رو برای شوهرت آروم کن😔

خدا بهت اجر جهاد میده بانو،کمک ش کن تو این بحران

بخدا خسته شدمه خیلی زندگیم سخته

میدونم سخته ولی بازم میگم ارزش سلامتی خودت چه روحی چه جسمی خیلی مهمتر از ایناست این روزها هم بالاخره میگذره ولی با اعصاب خورد کنی فقط خودتو بچه هاتو و حتی شوهرتو داغون میکنی بازم تاکید میکنم درسته سخته ولی غیر ممکن نیست قرص بیخیالی بخور 

هووووف دلم پره بخدا 

آره بابا معلومه ناراحتی😔

ولی تقصیر نداری،وضعیت خرابه،

همه باید دعا کنیم

دیگه واقعا مضطر شدیم همه😭

بیا اینجا حرفاتو بزن خالی بشی،که بتونی به همسرت و بچه‌ها ت روحیه بدی❤

من به عنوان یه خواهر قسمت میدم هیچوقت بچه هاتو کتک نزنی عواقب خطرناکی داره این کتک زدنات.من عاجزانه ازت خواهش میکنم همین الان از این کارت توبه کن باور کن با کتک زدن فقط بچه رو پرروتر میکنی خودتو کنترل کن عزیزم منم بچه دارم مشکل دارم ولی واقعا بچه ها بی تقصیرن مشکلات الان دیگه کل کشور مارو گرفته همه یجوری درگیرن خودمون باید بفکر خودمون باشیم با مادرشوهرتم کنار بیا اگه سعی کنی میشه