2777
2789
عنوان

بختک

78 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میخام راجب بختک باهاتون حرف بزنم 

بعضی وقتا مابین ساعت ۴ تا ۴/۵ شب بعضی افراد دچار بختک میشن خواستم بهتون بگم این مسعله هیچ ربطی به جن اینا نداره ،من خیلی راجب این مسایل تحقیق میکنم و امروز فهمیدم علت این اتفاق خروج روح از بدن ،وقتی که جسم تمایل به بیدار شدن داره اما روح خارج از جسم ،به همین علت عملکرد های حیاتی بدن مثل قلب و تنفس کار میکنن اما عملکرد های حرکتی به علت خروج روح از بدن غیر فعال میشن ،تو گوگل بهش فلج خواب میگن ،که بعد از برگشتن روح به جسم اعمال حرکتی شروع به کار میکنن،امیدوارم دیگه نترسید 

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من قبل از بارداریم زیاد این حالت بهم دست میداد دیگه عادت کرده بودم ولی دو تا نکته از تجربیات فراوانم با این متن شما متضاده اولا اینکه من یبار صورت اون بختکو کامل دیدم هنوزم تو ذهنمه.بعدم اینکه وقتی دچار این حالت میشم صلوات مژدم یا ذکر میگم خود ب خود رفع میشه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
تا دلت بخواد من اینجوری میشم دیوونه شدم بخدا خواب درست نمیتونم بکنم نفسم قطع میشه اه  ولی دلیل ...

عزیزم مدیتیشن کنی دیگه اینجوری نمیشی 

تا دلت بخواد من اینجوری میشم دیوونه شدم بخدا خواب درست نمیتونم بکنم نفسم قطع میشه اه  ولی دلیل ...

یوگا هم خیلی جواب میده

من قبل از بارداریم زیاد این حالت بهم دست میداد دیگه عادت کرده بودم ولی دو تا نکته از تجربیات فراوانم ...

بخاطر ترس از جن ،ذهن شروع به ساختن تصاویری میکنی که درحالت خلا رخ میده ،اون حالت خلا بین خواب و بیداری ،و واقعی نیست