2777
2789
عنوان

چطورررر برگردیم شهرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دو ماهه بیرون نرفتم از کجا کرونا گرفتم؟

ینی دوماهه احدالناسی پاش رو از در خونه ات تو نگذاشته؟ یا خرید نداشتی؟؟

مگه میشه؟؟ امکان نداره با هیچکس ارتباط نداشته بودی

حتی تنها هم زندگی کنی بلاخره نونی و ماستی چیزی ک خریدی

همه اونا ک سفر رفتن فک میکنن سالم اند! بخدا کاری میکنید بیان در خونه های همه مون رو زنجیر بزنن🙄

اینک سفر نیست ما تاخود مقصد پیاده نمیشیم تردد نمی کنیم میرم اونجا از خونه بیرون نمیام ینی باز نمیشه  

عزیزم تست از مریض رو مرگ به زور میگیرن بیان از کسایی که می‌خوام برم مسافرت تست بگیرن 🤔🤔 فعلا که ا ...

زنعموی من قم هست حالشم خوب نبود پارتی ام داشت تو بیمارستانای مخصوص کرونا ولی هرچی اصرار کردن تشت نگرفتن. ی ازمایش خون ساده گرفتن گفتن چیزیت نیس

تست کرونا فقططط واس خیلییی وخیم هاست

بعد فک میکنن وسط جاده امکانات هست

اصا هم تب چک کردن هم کار احمقانه ایه.طرف ناقله ولی خودش ک خبر نداره قراره چی بشه

ینی دوماهه احدالناسی پاش رو از در خونه ات تو نگذاشته؟ یا خرید نداشتی؟؟ مگه میشه؟؟ امکان نداره با هی ...

من اینجا تنهام خانواده شهرستانن فقط واسه خرید مایحتاج شوهرم رفته سرکار اونارم خریده و بعد از هر بار اومدن حموم رفته من و پسرممم که کلا خونه بودیم

اینک سفر نیست ما تاخود مقصد پیاده نمیشیم تردد نمی کنیم میرم اونجا از خونه بیرون نمیام ینی باز نمیشه ...

من مسئولش نیستم والا😐

ولی سه ماهه خانواده م رو ندیدم تا سه ماه دیگم امکان نداره برم.بخاطر خانواده م و بخاطر خودم