2777
2789
عنوان

سرکتاب ..

125 بازدید | 13 پست

بچه ها من امروز سر کتاب گرفتم پیش ی خانمی خیلی تعریفشو کردن .. همه چیو درست گفت بعد بهم گفتم شدهرت زن بازه . با ی زن مطلقه در ارتباطه و اینا . از اون موقع روانم ریخته بهم . شک داشتم ولی چیزی پیدا نکرده بودم الان نابودم ی جورایی . چیکار کنم ؟ چ جوری رو کنم دست شوهرمو

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
تو سر کتاب یه همچین چیزی رو نمیگن احتمالا فالگیری رمالی چیزی بوده که اهمیت نده

مطمئنی ؟ ب من گفتن سر کتاب باز میکنن

حرفای اون خانمو ول کن،ایه قران که نیست،از روی منطقت پیش برو،شایدم واقعا اینجوری نباشه همسرت

ضبط صدا بریزم رو گوشیش . با این وضع ک نمیتونم زندگی کنم

گفت سوره کهف برات باز شده

معمولا یه خلاصه ای اونم مبهم از گذشته میگن و اینکه چه روزی چه رنگی  برات خوش یمنه فلان سنگ و بنداز به انگشترت نمازتو بخون و...

به این وضوح نمیان بگن شوهرت با کسیه

یارو حرف مفت زده اصلا جدی نگیر زندگیتو خراب نکن

معمولا یه خلاصه ای اونم مبهم از گذشته میگن و اینکه چه روزی چه رنگی  برات خوش یمنه فلان سنگ و بن ...

ولی نمیدونم چرا شکم ۲ برار شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز