2777
2789

سلام دوستان من فردا روز شش رژیمم هس همراه با رژیم روزی ۲ ساعت حلقه میزدم با خودمم گفتم اصلا تا ۳ هفته خودمو وزن نمیکنم ک امشب رفتم خونه خواهرام ترازو دیجیتالی داشتن ک هفته پیش خودمو با همون وزن کرده بودم ۷۲۹۰۰بودم بعدامشب وسوسه شدم بااینکه شامم خورده بودم خودمو وزن کردم شدم ۷۰کیلو۱۰۰ خودمم خیلی تعجب کردم تو ۵ روز نزدیک ۳ کیلو کم کردم 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

خوش بحالت!

چ رژیمی!؟

من ۹روزه علاوه بر پیاده روی تمرین میکنم ی ۲۰ دقیقه تو خونه با برنامه رو گوشیم.. ولی گمون نکنم خیلی کم کرده باشم!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش بحالت! چ رژیمی!؟ من ۹روزه علاوه بر پیاده روی تمرین میکنم ی ۲۰ دقیقه تو خونه با برنامه رو گوشیم ...

رژیم خاصی نیس شیرینی جات رو کلا حذف کردم بیشتر سالاد ومیوه مصرف کردم وزیاد حلقه زدم از این سنگین ها 

رژیم خاصی نیس شیرینی جات رو کلا حذف کردم بیشتر سالاد ومیوه مصرف کردم وزیاد حلقه زدم از این سنگین ها& ...

منم سعی کردم شیرینی نخورم

ولی خب صبح شکلات صبحانه یا مرباس دیگه!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم سعی کردم شیرینی نخورم ولی خب صبح شکلات صبحانه یا مرباس دیگه!

من صبحانه یک لیوان اب کرفس میخورم خیلی هم بدمزه هس بعد ناهار گوشت با سالاد بیشتر و شبم فقط میوه یا سالاد 

من صبحانه یک لیوان اب کرفس میخورم خیلی هم بدمزه هس بعد ناهار گوشت با سالاد بیشتر و شبم فقط میوه یا س ...

پس بگین اینا رو هم!!

من اگه چیز شیرین نخورم میمیرم

۴سال بیشتره قند نمیخورم ب جاش خرما و حدیدا بجای شکر عسل میخورم..