2777
2789
عنوان

حلقه الکی بکنم

687 بازدید | 39 پست

من دختر خوشگلی هستم خدایی دکتری تخصصی دارم شغل خیلی  خوبی دارم و همه زندگیم درس خوندم و مسافرت رفتم با دوستام و ...حجابم مانتو و آرایش ملایم خانواده با وضع مالی و اعتباری خیلی خوب که هیچ پسری عاشقم نشده و کسی هم باورش نمیشه.فکر میکنت منوسخت گیرم.تصمیم گرفتم حلقه کنم از نگاه ها و سوالات در مورد ازدواجم رها بشم.خلاصه دعاهام برای ازدواجم اثر نداشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظور حلقه دستش کنه

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
الان اومدی بگی دکتری خوشگلی ادعا کنی  خوشگل شدن الان کار نداره

نیومدم بحث کنم .خوشگلم در حدی که عکس هام اکثرا میزارن پروفایل شون.اومدم درد ودل .مگه شما من میشناسی بخوام دروغ بگم

من اینقدر اجتماعی بودم و همه جا بودم .به اینا نیست.

به چیه خوب؟

من خودم با شوهرم دوست شدم ازدواج کردم

خاله م هم دوست شد

ولی بقیه دخترای فامیل...

خوب البته اونا هم دوست شدن ازدواج کردن😂😂😂😂😅😅😅🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

مرد درخواست نده😡هیشکی درخواست دوستی نده😒😒😒نه زن نه مرد🙄🙄🙄

به چیه خوب؟ من خودم با شوهرم دوست شدم ازدواج کردم خاله م هم دوست شد ولی بقیه دخترای فامیل... خوب ...

من کسی پیشنهاد نداده که دوست بشم.بخدا مهربونم هستم😔😔😔نمیدونم چرا

منم ی دوست دارم هم خشگله هم خانواده پولداری داره . ماشین شاسی بلند زیر پاش . شاغل هم هست ماهی ۳ تومن حقوق خودشه . باباش هم بهش می رسونه . ولی بنده خدا متولد ۶۳ هستش . تا‌حالا کلا دوتا خاستگار داشته اونام مورد پسندش نبودن خیلی سطح پایین بودن . الانم با این سنش پسر مجرد نمیاد بگیرش همیشه هم میگ دوست دارم ازدواج کنم

😎😎😎😎
من کسی پیشنهاد نداده که دوست بشم.بخدا مهربونم هستم😔😔😔نمیدونم چرا

ببین

نشده دوستات دوست پسر داشته باشن؟

بعد قرار بذارن تو هم باهاشون اتفاقی بیرون بری

اگر این کارو کنی به احتمال زیاد دفعه بعد دوست پسر دوستت یه پسر در حد و اندازه ی تو میاره تا با هم آشنا بشین

چند سالته

مرد درخواست نده😡هیشکی درخواست دوستی نده😒😒😒نه زن نه مرد🙄🙄🙄