2777
2789
عنوان

شکستگی مچ دست😢😥😭😭

4681 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من یه مدته بخاطر اینکه داداش احمقم دستمو برعکس کردمچ دستم دردداشت ولی کم اما دیشب آشپزی سنگین وکارسنگین کردم باهمون دست الان یعنی کل امروزو گریه کردم از درد ورم داره وکلا دستمو هییچ تکونی نمیتونم برم 

میخوام برم بیمارستان مامانم میگ آلودست ولی من تا صبح چجوری دوم بیارم😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دارم مییمیرم..😭بابامم مشکوک ب کروناست روحیمم داغونه

متاسفم

ایشالله حال پدرتون بهتر باشه😔

دستت و هرچقدر میتونی گرم بگیر میتونستی بری به یه بیمارستان خلوت یا درمونگاه 

دستت احتمالا در رفته خیلی باهاش ور نرو

در رفتگی رو فقط جامیندازن یا گچم میگیرن؟

والا من مچ پام در رفته بود جاش انداختنو گچ گرفتن ولی خیلی سخت  بود نه بخواطر جا انداختش ها نه

مچ پام در رفته بود تا لگن پام تو گچ بود😖

گچشم از این رنگیا که سبکن نبود از این سفیدا بود که خیلی سنگینن و گچ معمولی بودن🙄

والا من مچ پام در رفته بود جاش انداختنو گچ گرفتن ولی خیلی سخت  بود نه بخواطر جا انداختش ها نه ...

وای عزیزم😭خیلی سخته..چرا؟

خداروشکر گذشتن اون روزا امیدوارم دیگه هییچ مشکلی برات پیش نیاد

حالا یعنی کل پات شکسته بود؟

وای عزیزم😭خیلی سخته..چرا؟ خداروشکر گذشتن اون روزا امیدوارم دیگه هییچ مشکلی برات پیش نیاد حالا یعن ...

نمیدونم به دکتر هم گفتم تا لگن گچ نگیره گفت که بخواطر اینکه مچ پات شیکسته و نباید تکون بخوره باید تا لگن گچ بگیرم😐

اون موقع هم من9سالم بود و توی مدرسه ها کلاسمم طبقه بالا بود سختم بود که از پله ها برم بالا چون نمیتونستم که زانومو خم کنم😂