2777
2789
عنوان

قرنطینه

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 26 پست

🔴اطلاعیه فوری

🔸خراسان‌رضوی پذیرای مسافران نوروزی نیست/اعمال محدودیت در مبادی ورودی استان

🔹طبق مصوبه ستادمقابله با ویروس کرونا خراسان‌رضوی، با توجه به شرایط ویژه استان در حوزه پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، بدین‌وسیله به اطلاع هموطنان عزیزی که به هر نحوی قصد عزیمت و اسکان در استان خراسان‌رضوی را دارند، می‌رساند:

🔹از هم‌اکنون تا پایان ایام تعطیلات نوروزی، این استان پذیرای میهمانان نبوده و هیچگونه سرویس‌دهی در مراکز اسکان موقت نظیر مدارس، کمپ‌ها و... صورت نخواهد پذیرفت.

🔹لازم به ذکر است که محدودیت‌های ترددی هم در مبادی ورودی استان اعمال می‌گردد./استانداری

#در_خانه_بمانیم

برای دیگران بفرستید👇

https://t.me/joinchat/AAAAAD7oV54cltV1cH6ZFg

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تهرانیا که همه سرازیر شدن سمت شهرای دیگه خدا به خیر کنه کاش همون تهران میموندن ما که هرچی فامیل و ...

پس بهتره بگید تهران نشین ها

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بعد سه ماه دوری از خانوادم دلم خوش بود دوهفته عید پیششونم، نمیخوام برم بچرخمم، فقط ازاین خونه برو یه شهر دیگه بازم اونجا تو خونه. یه بچه نه ماهه هم دارم که دیگه مامانم اینا ضعف کردن برا دیدنش.موندم چی کنم.

لعنت به کرونا و هرکی این بساط رو چید

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
تهرانیا که همه سرازیر شدن سمت شهراشون خدا به خیر کنه کاش همون تهران میموندن ما که هرچی فامیل وآشنا ...

واقعا بزرگترین اشتباهه کاش یه کم درک داشتن وقتی میگت هر کی تو خونه خودش قرنطینه شه یعنی اوصاع خرابه منم تهرانم چند ماهه هم به امید اینکه عید برم نرفتم شهرمون ولی بخاطر کرونا نمیریم تا کلا ریشه کن شه کاش همه رعایت کند زودتر تموم شه

منم باردارم مادرم نگرانمه اگه نرم دلنگران قرنطینه بشه چیکار کنم

بگو مادر بخاطر جون خودمو بچه تو خونه بمونم نیام کرونا تموم شه اوصاع بهتر شه میام خطرش واسه با ردارا 

چند برابره