2777
2789

موهاشو سس مایونز بزن..تو سایت شنیدم😕

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سس بزن یه ساعت بمونه یه کیسه هم سرش کن تا راه تنفسشون بسته بشه بعد یه ساعت با اب نسبتا گرم بشور ۲ بار صابون بزن بعد شامپو بزن و یکمی هم سرکه با شونه دم دار شونه کن  بعد میبینی شپش ها رفتن

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

موهاش رو کامل کوتاه کن

رشک ها با هیچی از بین نمیرن فقط باید دونه دونه از روی موهاش درشون بیاری و بترکونیشون 

یه وقت حشره کش نزنی تو سر بچت.

روغن زیتون بزن رو موهاش بمونه

اگر سس مایونز هم برای بچه با این سن بد نیست بزن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
2790
2778
2791
2779
2792