2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم سی سالم . شوهرم ۴۵ سال نمیخام خیلی فاصله بین شدهرمو بچم بیفته نگران اینم بیشتر 

اها خب اگه گذاشتی باردار بشی سعی کن تو این ۹ ماه وابستگیت بچت کم کنی و یکم مستقلش کنی ک کمتر صدمه ببینه

من چهارسالشه تازه رفتم اقدام برای دومی. زودتر از اینا واقعا نمیشد.. اوج لجبازی و اذیت کردناشون از سه سال و نیمگی هست...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چه طور مگه تجربشو دارید . یعنی بچه دوم بیاد پسرم مستقل تر میشه 

من خودم تا ٨ سال تك بودم 

واقعا بعد اومدن خواهرم دنيام عوض شد 

الان اگه يه شب نباشه دق ميكنم 

شما ميتوني كتاب بخوني در اين زمينه كمكت ميكنه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
دلم براش میسوزه . خیلی تنهاست . همبازی نداره 

منم چون ٨ سال تفاوت بود اونجوري هميازي نبوديم 

كمتر باشه فاصله همبازي ميشن 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد