1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
البته خانوم دایی منم دوهفته پیش سقطش کرد آخرم به کورتاژ رسید
ولی احتمالش توی افرادخیلی کمه نگران نباش😌🙂🙂
1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
عزززیزم نمیخوام نصیحتت کنم ولی کاش تاعروسی تحمل میکردین
منم نامزدم خیلی میخواد ولی من فعلا راحت نیستم
ولی اشکال نداره هدیه ای ازطرف خداست😍
رابطه کامل اجازه نمیدم ، ولی دفعه قبل یه طوری شد حس کردم مایع ناخواسته ممکنه داخل شده باشه
نه عزیزم فقط با دخول بچه دار میشین
احتمال بارداری بدون دخول وجود داره ولی کمه
ولی یه حسی بهم میگه باردار نیستی نگران نباش
ولی تاپیک بزن خبر بده بهمون اگه کاری کردی🙂