2821
2789

آره عزیزم خانوم دایی من همین اتفاق براش افتاد😌😌😌

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا!!!!!!!😥😥

بله عزیزم

حالا چرا ناراحتی دوست نداشتی باردار شی

البته خانوم دایی منم دوهفته پیش سقطش کرد آخرم به کورتاژ رسید

ولی احتمالش  توی افرادخیلی کمه نگران نباش😌🙂🙂

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
من عاشق بچه ام ولی الان تو عقدیم هنوز 

عزززیزم نمیخوام نصیحتت کنم ولی کاش تاعروسی تحمل میکردین

منم نامزدم خیلی میخواد ولی من فعلا راحت نیستم

ولی اشکال نداره هدیه ای ازطرف خداست😍

عزززیزم نمیخوام نصیحتت کنم ولی کاش تاعروسی تحمل میکردین منم نامزدم خیلی میخواد ولی من فعلا راحت نیس ...

رابطه کامل اجازه نمیدم ، ولی دفعه قبل یه طوری شد حس کردم مایع ناخواسته ممکنه داخل شده باشه 

رابطه کامل اجازه نمیدم ، ولی دفعه قبل یه طوری شد حس کردم مایع ناخواسته ممکنه داخل شده باشه 

نه عزیزم فقط با دخول بچه دار میشین

احتمال بارداری بدون دخول وجود داره ولی کمه

ولی یه حسی بهم میگه باردار نیستی نگران نباش

ولی تاپیک بزن خبر بده بهمون اگه کاری کردی🙂

بازم ممنون 🌹🌹

خواهش میکنم کاری نکردم عزیزم☺️☺️☺️

ایشالا درست میشه😍