2789
عنوان

روز مرد💖

134 بازدید | 18 پست

به مناسبت روز مرد 

پیشاپیش با اینکه دستمون خالی بود نتونستم براش کادو بگیرم و برای همین خواستم بدونه چقدر برام ارزشمند با تمام مشکلات و قهر و آشتی هامون و توی خونه سرایداری ...

غذای مورد علاقه اش رو درست کردم به همراه کیک خونگی گردویی 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم دستور کیکتو میگی؟ 

یه لیوان رو پیمونه خودت قرار بده از این لیوان دسته دار ها خوبه 

دو پیمانه ارد گندم همین ارد نانوایی خوبه 

یه پیمانه شیر 

یه پیمانه شکر 

سه عدد تخم مرغ

و گردو خورد شده البته شما ارچی خواستی می تونستی داخلش بریزی مثل کشمش یا موز یا نارگیل 

یه قاشق غذا خوری بکینپودر

سر قاشق چای خوری وانیل ..خیلی کم باشه چون تلخ می کنه 

نصفه پیمانه روغن مایع 

اول تخم مرغ هارو میشکنی و هم می زنی حسابی در حدی که کف کنه و سفید بشه و بعد شکر رو بهش اضافه می کنی و شیر  و میزاریش کنار 

خب حالا ارد رو با وانیل و بکینپودر ترکیب می کنی و ترکیب تخم مرغ و شیر رو اروم اروم به ارد اضافه می کتی و هم میزنی و خوب که ترکیب کردی و یه دست شد   گوله گوله دیگه نبود و حالت کش دار شد روغن و گردو رو بریز داخلش  و همبزن 

قالبی که می خوای رو چرب کن با روغن و بریز داخلش مواد رو 

من چون داخل کیک پز درست کردم یا ساعت و ربع زمان برد 

و بعد چهل دقیقه ی اول برش گردوندم تا روش هم توب طلایی بشه 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
یه لیوان رو پیمونه خودت قرار بده از این لیوان دسته دار ها خوبه  دو پیمانه ارد گندم همین ارد نا ...

مررررسی عزیزم 😍😍😍😍من با یه دستور دیگه درست میکردم که خوب در نمیومد. ,اینو حتماامتحان میکنم

تو سر نژادپرستابجای مغز, عن گذاشتن 💩