2789
عنوان

حس ششم قوی

100 بازدید | 17 پست

تا قوی نیاد جواب نده دست برنمیدارم😂😂😂

شاید باورتون نشع ولی این ایموجی 🙏🏻 برای تشکر کردن و دعا نیست بلکه به معنیع بزن قدشع🔫😹یه عمر هممون ایسگا شدیم😹

من امشب بنظرتون میرم دوش بگیرم؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسا من حس ششممونسبت بهت بگم:

تو توی نینی سایت عضوی😐اسم کاربریت اونجا آدمکم

زن هم هسی

درست گفتم

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

من چشم سومیم خوردیم به تعطیلی هنو نرفتیم درس حس ششمی

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.
نه آب قطع میشه و با سر پر از کف زیر دوش میمونی.

شانس من همیشه اب سرد میشه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه ها من خاستگار زیاد دارم بعد هیچ کدوم رو نپسندیدیم حالا ی خاستگار برام اومده خیلی پسندیدیم خانوادگی هم خودم هم مامان بابام روز خاستگاریم مامانه ک گف دوسه روز دگ میایم پسره ام ما ازش نپرسیدیم والا خودش گف حرفامون نصفه مونده دو سه جلسه دگ حرف داریم حالا دقیقا ی ماهه زنگ نزدن😑

منم هرکار میکنم از دلم نمیتونم بیرونش کنم و فراموشش کنم و همش ی حس قوی ای بهم میگه میان ولی عقلم میگ دگ وقتی ی ماه زنگ نزدن نمیان.حالا چیکار کنم ب نظرتون؟