من دوس دارم برم لیزر کل بدن اما بخاطر لابیای تیره ام خیلی خجالت میکشم .فکر میکنم فقط مال منم اینقدر تبره اس با ایتکه خودم سبزه ام ن سفیدم ن خیلی تیره اس پوست بدنم فقط اون تیره اس اعتماد به نفسمو گرفته
اگه مال من بود اینقد خوب بود هرروز منتشو سر شوهرم میزاشتم😂😂😂😂
خیلی سختی کشیدم تا الان که حالم خوبه ،روزای سختم کسی کنارم نبود که الان توقع داشته باشن حرفاشونو بپذیرم و کنارم باشن! من یه دختر لجباز و سرکشم عاشق خودمم نمیزارم کسی تغیرم بده تامام🙅😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سختی کشیدم تا الان که حالم خوبه ،روزای سختم کسی کنارم نبود که الان توقع داشته باشن حرفاشونو بپذیرم و کنارم باشن! من یه دختر لجباز و سرکشم عاشق خودمم نمیزارم کسی تغیرم بده تامام🙅😏
استارتر ناراحت نباش بابا تقریبا اکثریت تیرن نهایتا با مواد طبیعی یکی دو درجه روشن کنی بعدشم مردا ک همچین موقع ها حواسشون تو این طور چیزا نیس ینی اصن براشون مهم نیست کلا تو کیفیت رابطه جنسی تاثیر نداره اونجا هم ک میخوای بری لیزر کنی اینقدر دیده ک انگار داره دستتو میبینه شل کن عزیزم😂😂😂😂