2789
عنوان

تیرگی بکینی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 44 پست
خوش بحال  بابات

😂😂😂😂😂😂😂 ن بابا اینا زیاد ب این کارا نمیرسن

اگه مال من بود اینقد خوب بود هرروز منتشو سر شوهرم میزاشتم😂😂😂😂

خیلی سختی کشیدم تا الان که حالم خوبه ،روزای سختم کسی کنارم نبود که الان توقع داشته باشن حرفاشونو بپذیرم و کنارم باشن! من یه دختر لجباز و سرکشم عاشق خودمم نمیزارم کسی تغیرم بده تامام🙅😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از مامانتو چطوری دیدی😁

اتفاقی شد 😂😂😂😂😂 حواسش نبود

خیلی سختی کشیدم تا الان که حالم خوبه ،روزای سختم کسی کنارم نبود که الان توقع داشته باشن حرفاشونو بپذیرم و کنارم باشن! من یه دختر لجباز و سرکشم عاشق خودمم نمیزارم کسی تغیرم بده تامام🙅😏
هر کی باشه  منتشو میزاره😄

😂😂😂😂😂😂 ولی مامان من استفاده لازمو نمیره 

فکر کنم نژاد های اسیایی اکثرا همینجورین خودتو ناراحت نکن من چیز خیلیارو دیدم همه از دم سیاه😐😂

چه جوری دیدی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

استارتر ناراحت نباش بابا تقریبا اکثریت تیرن نهایتا با مواد طبیعی یکی دو درجه روشن کنی بعدشم مردا ک همچین موقع ها حواسشون تو این طور چیزا نیس ینی اصن براشون مهم نیست کلا تو کیفیت رابطه جنسی تاثیر نداره اونجا هم ک میخوای بری لیزر کنی اینقدر دیده ک انگار داره دستتو میبینه  شل کن عزیزم😂😂😂😂

بابات خودش باید درکش بالا باشه 😐

اونم متاسفانه نمیدونه عجب چیزی داره😐😐😐 ینی واقعا ک😂😂😂😂