2777
2789
عنوان

ننه سایت😕😒

175 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها😭 تروخدا برام دعا کنید 😭😭امروز رفتم زیر هیژده چرخ پوستم رفته😥😢 یه دستم کنده شده😭😭 استخونام شکستههههه😫😫😫😭😭😭

راهنمایان ننه سایت:

-منظورت هیجده چرخه؟

- کاش می مردی بی سواد ، هیجده چرخ درسته😜

- سلام خانما انوع لباس زیر زنانه ، خلبانی، ملوانی، به تاپیک اخرم سر بزنید👙😍

-متاسفم برات که به به هیجده میگی هیژده😒

- وااااا هیژده نه !!!هجده!!!واقعا که!😬

- بمیر یه بی سواد کم شه😂😂

-چیکارش دارین؟شما خیلی با سوادین سوادتونو واسه خودتون نگهدارین😠 سواد هر کس به خودش مربوطه!

-تو نمیخواد از این بی سواد دفاع کنی

تو اگه خوب بودی مادرشوهرت واسه پاتختی دخترش دعوتت میکرد😊دیروز تو تاپیکت بودم😆

-آخ جون دعبا😍😂

-خفه شو ایکبیری😠 منم دیشب تو تاپیک عکس خودتو شوهرت بودم قیافه جفتتون عین گوشکوبه🤮🤣

- دعوا نکنید با هم 😭 من 20 دقیقه دیگه می میرم لا اقل یه فاتحه بخونید برام😭😭😭😕

- خدا نیامرزت خیلی بی سوادی ، امیدوارم اسمتو  روی قبرت درست بنویسن😜😆

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

زیر هیجده چرخ چی کار می کردی؟

نکنه تو مسیر شمال بودی؟

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیر هیجده چرخ چی کار می کردی؟ نکنه تو مسیر شمال بودی؟

👌😂😂

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

رفتی تاپیک ننه سایت رو دیدی؟ عالی بود،منم خوندم    

وای اون تاپیک عالی بود خییلی خندیدم😂😂