2777
2789

پارچه کرپ آبی نفتی گرفتم پارچش خشکه ولی رنگش قشنگه من پهلو دارم میخوام مانتو جلوباز بدوزم چ مدل مانتویی قشنگه بنظرتون

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت کتی بدوز چون پارچش خشکه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

اگه مدل مانتو جلوباز دارین ک با کرپ خوب بشه بزارید فعلا آستین مد نظرمه

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

اینو دیروز رفتم خرید پوشیدم ببینم چطوره از مدل استینش خوشم اومد

متاسفانه سایز منو نداشت و برام گشاد بود

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             
حالت کتی بدوز چون پارچش خشکه

اخه پهلو دارم زشت نمیشه تو تنم