2777
2789

سلام معرفی کن دوست عزیز 😊

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولین مورد که من خیلی دوسش دارم کسب درآمد از تصحیح سوالات آزمونهای تشریحیه که یکی مال موسسه کانونه و دومی مرآت

برای تصحیح آزمونهای کانون باید دانشجو باشی هر دو هفته یکباره و اگه حوصلشو داشته باشی پاش بشینی درآمد خوبی داره سایتشم اینه

دومی باید اپلیکیشن مرآت رو از گوگل پلی دانلود کنی به عنوان معلم ثبت نام کنی و شروع به تصحیح سوالات کنین 

اینم سند پرداختهای کانون مرآت هم پرداختیهاش موجوده

اگر استقبال باشد باقی موارد رو هم معرفی کنم 

مورد 2

همتون قطعا یسری فایل عکس و ... دارین که به نظرتون کاربردی ندارن اما هستن کسایی که همونارو لازم دارن هستن سایتایی که میشه بوسیلشون راحت اونارو فروخت باورش شاید سخت باشه اما واقعا شدنیه من خودم ی مقداری ایبوک اینگلیسی داشتم که همونارو گذاشتم برای فروش و نتیجش واقعا خوب بود

این لینک سایته 

اینم فروشگاهی که به من داده و کتابام

اگر سوالی هست پاسخگو هستم من تجربیاتمو مینویسم شاید ب درد کس دیگری هم بخوره

اولین مورد که من خیلی دوسش دارم کسب درآمد از تصحیح سوالات آزمونهای تشریحیه که یکی مال موسسه کانونه و ...

سلام عزیز خیلی مفید بود.باقیشم میگی؟ من نیاز ب کار دارم

موسسه کانون چیه سایتش؟ چطور میتونم تصحیح کنم؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
مورد 2 همتون قطعا یسری فایل عکس و ... دارین که به نظرتون کاربردی ندارن اما هستن کسایی که همونارو لا ...

من متوجه نشدم چطور کسب درامد کردی ازین روش؟

خیلی برام مهم و جالبه بدونم.خیلی تاپیکت عالی بود

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من متوجه نشدم چطور کسب درامد کردی ازین روش؟ خیلی برام مهم و جالبه بدونم.خیلی تاپیکت عالی بود

عضو سایت میشی یه فضایی بهت اختصاص میده و یک نیمچه سایت اونجا میتونی فایلهایی ک داری رو برای فروختن بزاری

عضو سایت میشی یه فضایی بهت اختصاص میده و یک نیمچه سایت اونجا میتونی فایلهایی ک داری رو برای فروختن ب ...

فایلو چطور تهیه کنم