2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158654 بازدید | 14067 پست
لطفا آیدی گروه تلگرامی سقط مکررو هر کی داره بزاره همه عضو شیم

شنیدم میگن مدیر گروهشون عضو جدید قبول نمیکنه. منم اولین سقطم سال ۹۱ بود تو نی نی سایت خواننده خاموش بودم منم یه جورایی قدیمی میشم دیگه😊

👪خدا جوونم یعنی میشه منم یه روزی مامان بشم👪
لی لی جون شما سرم رو چند روز بعد از اینکه فهمیدین باردارین زدین یا همون روز زدین‌. چون من کارای بیمه ...

من یه هفته بعد اینکه آزمایش خون دادم و مثبت شد زدم

ولی یه ماه بعدشم مهم نیست چون معمولا تا هفته 6 و7 جنین خوب رشد میکنه

حتی تو سقطام هفته های 7 و 8 هم جنین قلب داشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه هفته بعد اینکه آزمایش خون دادم و مثبت شد زدم ولی یه ماه بعدشم مهم نیست چون معمولا تا هفته 6 و ...

مرسی که ج دادین. ولی من شنیدم که حتی دو سه روز کار داره به پریودی ازمایش بدیم که تو این دو سه روز سرم رو بزنم واسه این نگران بودم . پس تا هفته ۵ یا ۶ میشه‌‌ زد. نگفتین کار بیمه رو چیکار کردین کی رفتین واسه تشکیل پرونده و چقد طول کشید اذیتتون که نکردن‌. 

من سه تا بارداری قبلی که سقط شد زود باردار شدم ولی الان که تو اقدامم تقریبا هشت ماهه منتظرم. نمیدونم چیکار کنم. بچه ها لطفا واسه منم دعا کنین خیلی محتاجم به دعا.

سلام بچه ها من ده بار سقط داشتم همه جور از مایش قبلا انجام دادم تازگی گفتند از ایمنی وانعقادی انجام میدن 31 ام این ماه انجام دادم منتظر جوابم دارو ایمنی وانعقادی داشتم دوره درمانم ولی از مایشی انجام ندادم شاید ماه بعد هیستروسکوپی تشخیصی هم بشم همچنان محکم هستم به امید مادر شدن

سلام من اومدم، ماه پیش که آی یو ای کردم منفی شد البته ماه پنجم اقداممه بعد از سومین سقطم، یه سر ابن سینا هم رفتم که دکتر توکلی گفت باید به محض بارداری سرم آی وی آی جی رو بزنی 

خیلی می ترسم تا سرم رو بزنم نیفته یا اصلا سرم نگه می دااره یا نه