2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
الیکاجون عکس رو کاربریت چقد قشنگه،نه اینکه ویار دارم دلم بدجوری هوای این منظره رو کرده،وای چه آرامشی به آدم میده،گاهی لازمه آدم تو این منظره دراز بکشه وتنهایی با خدای خودش یکمی درددل کنه!
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جون.خوبی؟ممنون از محبتت.والا من بخاطر چسبندگی رحم میخوام هیسترو کنم.اما امروز که زنگ زدم دکترم.جواب قطعی بهم نداد که این ماه عمل میشم یانه؟برام دعا کن.منم تا سال دیگه دلم شاد شاد و یا دلم و یا بغلم از وجود نی نی م پر باشه.راستی معلوم نشد نی نی ت چیه؟ راستی عزیزم چشات خوشگل میبینه.این تصویر به منم خییییلی آرامش میده.تو یه دشت بزرگ روی سبزه ها دراز بکشی و به آسمون نگاه کنی.نسیم خنک هم صورتتو نوازش کنه...صدای پرنده ها هم از دور بیاد....به به .....چه شود
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروس بانوی شهریوری عزیز من و چند تا از دوستام میریم پیش رزاقی.البته یکی از دوستام هم پیش سهیلا عارفی رفته و ازش راضیه.اگه میخوای اطلاعات بیشتری بدست بیاری بیا تو کلوپ سقط مکرر.از قسمت کلوپ ها انتخابش کن
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
عروس بانوی شهریوری عزیز من و چند تا از دوستام میریم پیش رزاقی.البته یکی از دوستام هم پیش سهیلا عارفی رفته و ازش راضیه.اگه میخوای اطلاعات بیشتری بدست بیاری بیا تو کلوپ سقط مکرر.از قسمت کلوپ ها انتخابش کن
سلام عزیزم.آره والا.اینجا دیگه فقط من و توییم.عزیزم برا منم زیاد دعا کن.
سارا جان منم تبریزم 2تا سقط داشتم اولی پوچ بود و دومی قلبش تشکیل نشد که بعد انجام ازمایشهای انعقادی و سیستم ایمنی مشخص شد که از انعقادیا فاکتور 5 و از سیستم ایمنی ها سی دی 56 ایراد داشت که دکتر گفت یک دوز قبل بارداری سرم IVIG تزریق کنم و در بارداری به محض مثبت شدن روزی 2 بار هپارین تزریق کنم که این بار این مراحل رو رفتم و در ماه اول باردار شدم که این دفعه هم فقط بتام رفت بالا و 10 روز بعد از مثبت شدن در سونو چیزی دیده نشد و فرداش پریود شدم و بتام اومد پایین
هانی جون من هم سه تا سقط داشتم و دلیلش مشخص نشد ازمایش ایمنی و انعقادی من سالم بود به خدا دیگه موندم چکارکنم ؟ شوهرت چی اون مشکلی نداره ؟شوهر من واریکوسل داره ؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم