2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
خدایا دلم خوش است به بودنت.و به سفره ای که پهن کرده ای و بدون منت به همه میبخشی.خدایا دلم خوش است به بخشنده بودنت،واینکه مرا میبخشی و در آغوش رحمت و آرامشت میگیری.خدایا دلم خوش است به قدرتت،که از عدم،زندگی می آفرینی.خدایا دلم خوش است به معجزه ات که اتفاق می افتد.ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگذارم و میان اشکهای شوقم فقط میگویم خدایا شکرت...................
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم ریحانه جون.تواین شبهای عزیز اگه لایق باشم همه منتظرهای فرزند رو دعا میکنم شماهم منو دعا کنین
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
دوستان من دکتر آنکولوژی بهم گف ک لخته شدن خونت مادرزادی هسش و تا اخر عمرت باهاته فقط طی 9 ماه بارداری باید امپول بزنیو جنینت رشد کنه خیلی میترسم باردار بشم باوجود امپول باز رشدش متوقف بشه بهم هیچ دارویی ازمایشش هم ننوشت تودفترچم فقط نوشت ویزیت شد
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
دوستان من دکتر آنکولوژی بهم گف ک لخته شدن خونت مادرزادی هسش و تا اخر عمرت باهاته فقط طی 9 ماه بارداری باید امپول بزنیو جنینت رشد کنه خیلی میترسم باردار بشم باوجود امپول باز رشدش متوقف بشه بهم هیچ دارویی ازمایشش هم ننوشت تودفترچم فقط نوشت ویزیت شد
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام دوستای گلم تو مراسم احیا اگه لایق باشم دعاتون کردم.ایشالا هممون بهترین روزهارو ببینیم.یاسین جان عزیزم درکت میکنم.اما استرس فقط شرایط مارو بدتر میکنه.به کسایی فکر کن که هپارین و بقیه دارو هاو آمپول هارو زدن و نی نی هاشون سالم به دنیا اومده.ایشالا برای ماهم میشه
سلام بجه ها ،اصلا خابم نمیبره ،نشستم دارم فکر میکنم که صبح که نوبت دکتر دارم ،بهم چی قراره بگه،آخه من چندروز بود قرص های لتزول چندتاهم آمپول گونال اف زدم صبح باید برم واسه بررسی وسونو گرافی از تخمدان
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام نغمه جان متاسفم عزیزم.من هم دو بار سقط کردم واقعا سخت بود.اگه دوست داری دردو دل کن تا سبک بشی. ریحانه عزیزم انشالا برات بهترین ها رقم بخوره.
سلام دوستای گلم امیدوارم خوب باشید 15 تیر یکسال از سقطم گذشت درست پارسال شب تولدم کورتاژشدم .یاسین جان نگران نباش منم دقیقا مشکل شمارو دارم وتو این یک سال خیلی هارو دیدم که با تزریق هپارین بارداری موفقی داشتن و هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده