2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
سلام دلنیای عزیزم ممنونم از جوابت عزیزم دلنیا جونم من این آزمایشو فقط خودم دادم منظورم wbc کراس مچ هست ؟ از شوهرم آز نگرفته اند . کراس مچ تنهایی می دونی چی رو نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ترا خدا سریع جواب بده
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سارا جان خوبی ... من دو بار بارداری پوچ داشتم یعنی بدون قلب ... طبیعی باردار شدم ... هیچ داروی تقویتی بارداری نخوردم فقط این دفعه قبل از بارداری آسپرین 80 و اسید فولیک و ویتامین دی و ای و یه قرصه مکمل و خداروشکر با دومین اقدام گرفت . انشالله که این دفعه قلبش بزنهو برام بمونه ، خدایا خودت کمکم کن
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
سلام به همگی!آرام جون وای چه خوب،بهت تبریک میگم،وای آرام چون خیلی خوشحالم،ایشالله دیگه ایندفه همه چیت به خوبی وخوشی پیش بره،یادمه موقعی که شوهرم اینجانبود اولین کسی که تو نا امیدی بهم امید میداد تو بودی،الانم اومدن شوهرم و خبر حاملگیت دوتاشون باهم تویه وقت افتادن،خدایا شکرت!
الله الله کنی به الله میرسی!
بچه ها فک کنم دیگه خدا جونم هممون رو به صف کشیده ومیخاد یکی یکی ونوبتی مجوز مامانشدنو بهمون بده،توروخدا همگی دعا کنین هرچه زودتر ازبن وضعیت خلاص بشیم
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جون خوبی خواهره گلم .. خیلی ممنون از ابراز احساسه قشنگت انشالله که دفعه بعدی شما باردار بشی و بیای هممون خوشحال کنی ، راستشو بخوای ریحانه جون تا صدای قلبشو نشنوم مطمئن نمیشم ، فقط از خدا میخوام که این دفعه برام بمونه ، خیلی سختی کشیدم خیلی ناراحتی ، دل شکستگی و غیره خدا جونم به همه منتظرا نظری کن خدا جونم کمکمون کن
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
سارا اینجوری گفتی ترسیدم، من اول امیدم بخدا بعد به هپارینه
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
سلام دوستان خوبین؟ من یه چند روزی دسترسی به نت نداشتم پس با عرض پوزش از تاخیر جواب میدم ریحانه جون چشمت روشن عزیزم بالاخره همسری اومد ایشالا زود زود هم خیر نی نی دار شدنتو بهمون بدی عزیزم آرام جان تبریک فراوان عزیزم دیگه من توصیه هایی که خودت بهتر از همه می دونی رو تکرار نمی کنم فقط و فقط مراقب خودت باش و استرس نداشته باش ایشالا قلب نازنینشم میری می بینی و میای واسه خاله هاش تعریف میکنی الی جان از خوندن اتفاقاتی که برات افتاده بسیار بسیار ناراحت شدم ایشالا خدا خودش دلتو خیلی زود شاد کنه سارا جان من آزمایش WBC Cross Match دادم ولی هم از خودم و هم از همسری آزمایش خون گرفتن که حتی اصفهان با دکتر رضایی صحبت کردم گفت این همون آزمایش آپکا هست (البته من ساکن اصفهان نیستم تلفنی پرسیدم) ولی یه آزمایش کراس مچ هست که اگه سرچ کنی در موردش نوشته در مواقعی که میخوام خون به یه نفر انتقال بدن و خون تزریق کنن بهش این آزمایشو انجام میدم ولی من دقیقا نمی دونم آزمایش شما الان کدوم یکیه بهتره با دکتر رضایی یا یه متخصص تو این زمینه صحبت کنی بقیه دوستان هم امیدوارم به زودی زود نتیجه بگیرن و مارو خوشحال کنن
مرسی طهورای عزیز هممون غممون یکی من دیشب تا صبح نتونستم بخوابم بچه ها من شنیدم بعضی سقطها علتشون رماتیسم دکتر منم معرفیم کرد برم یه دکتر روماتولوژی که من نتونستم شما میدونین آزمایشاش چیه
ارام جان اومدی بیا بگو دکترت برات چ قرص وامپولی نوشته!
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی