2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
ملی جون روال کارش اینه که همیشه باید قبلش اسم بنویسیم.
قبل 8 اونجا باش بنویس یا بعضی از بچه ها برای هم مینویسن.
تو این مدت که من دیدم همیشه اول شهرستانی و بار اولیها رو وقت میدن. معمولا 1 به بعد میاد ویزیت میکنه.

ولی با هر کی تو مطبش بوده صحبت کردم حتی بعد چندین بار اومدن و رفتن که بهشون وقت ندادن آخرش گفتن معرفی بیارن. فکر میکنم با معرفی همه رو قبول کنند.

سعی کن قبلش تماس بگیری باهاشون اوکی کنی.
تلفنش : 88890501 و 88902361 زنگ بزن بهشون بگو از شهرستان میخوای بیای و معرفی داری کی بیای.

ان شالله که مشکل تو هم زودتر حل بشه و مامان ی نینی ناز بشی.
خدای خوبم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان من از تهرانم ودراواخر هفته 10 بارداریم اما پوجه دکتر گفته تا اخر هفته باید برم واسه گورتاز اما میگفت شاید قبلش اول شیاف بدند اگه دفعنشد بعد گورتاز کنند من درمورد هردوی این روش سوال دارم ومیخوام ببینم هر کدوم چطوریه درد داره ؟گورتاز درد داره؟ بعدش چی؟ راستی بیمارستان هدایت واسه این کار خوبه؟
ممنون اگه جواب بدید
سلام مامان آرش:

من دو بار سقط داشتم یکی 6 هفته که اون تو خونه با شیاف دفع شد.

یکی 19 هفته بود که جنین هم کامل بود تو بیمارستان بستری شدم با شیاف هر چند با درد وحشتناک دفع شد. ولی مال تو چون پوچه کیسه آب پاره بشه فقط جفته که باید دفع میشه چون 10 هفته هم هست احتمالا دردهات به اون شدت نباشه.

راجع به کورتاژ هم تو سقط دوم من ی تکه 4 سانتی مونده بود که کورتاژ کردند. سخت نیست چون بیهوش میکنند چیزی نمیفهمی.
بعدش هم تا چند وقت مثل پریودی تا پاک بشی.

راجع بیمارستان هدایت اطلاعی ندارم.
خدای خوبم. ممنون
میترا جون میدونم شب یا صبح قبل از ساعت 8 باید بیام اسمم بنویسم اما بعضی از بچه ها میگن چون معرفی داری و شهرستانی هستی هر موقع بیایی و اسمتو بنویسی قبول می کنن اما میترسم این همه راهو از ماهشهر بیام ولی قبول نکنن.
سلام دوستان متاسفانه دکتر بی سواد اشتباه تشخیص داده بود ومن کاملا از نظرعفونت سالم هستم

وقرص بی خودی داد که دیشب تاحالا معده روخراب کرده

هیچ عفونت توکسوپلاسمایی ندارم وبدم بسیارمقاوم در برابر این ویروس
ستاره جون من فعلا به یه پزشک عمومی نشون دادم اون چیزی که دستگیرم شد اینه که اگه igg مثبت باشه بعد از یه مدت باید تکرار بشه تا اگه 4 برابر بشه نشون میده شخص عفونت داره .
ستاره جان
ملی جان

این آزمایش برای نشون دادن ویروس تو خونه

اگر هر سه Negative باشه یعنی اصلا تا حالا عفونت رو نگرفتی
اگر فکر میکنم Igm مثبت باشه یعنی خیلی وقت پیش گرفتی و بدنت نسبت بهش ایمن شده.
اگر Igg باشه یعنی الان ویروس تو خون هست و چند وقا بهد دوباره تکرار میشه ببینن از بین رفت یا نه.

(Igg و Igm رو مطمئن نیستم ی متخصص ببرین دقیقش رو بهتون میگه)
خدای خوبم. ممنون
سلام دوستان

منم تا حالا سه تا سقط داشتم که هر سه زیر دو ماه بوده . هر دکتری رفتم و آزمایشهای مختلف دادیم همه میگن

مشکلی ندارم.

راستی ملی جان همشهری هستیم . البته من چند سالی میشه که دیگه ماهشهر زندگی نمیکنم.
پروشات جون من تبریزیم اما ساکن این شهر غبار گرفته ام، از نبود امکانات و دوریش خیلی خسته شدم.
میترا جونم فکر کنم شما بر عکس گفتی igg مثبت نشاندهنده عفونت قبلیه که اگه 4 برابر بشه نشاندهنده عفونت است باید نمیدونم چند مدت دیگه تکرار بشه و با مقدار اولی مقایسه بشه، و igmمثبت نشاندهنده عفونت اخیره.