2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عاطی جون هیستروسکوپی روش تشخیصی درمانیه که با یک دوربین تو بی هوشی از راه واژینال توی رحم رو نگاه میکنن و اگه مثل من سپتوم یا زاثده ای هم باشه میتونن ورش دارن .
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلاممممممم به همگی
گفتم بیام یه احوالی ازتون بپرسم انشاله که همگی خوب و خوش و سلامت باشید

آزی جون خوبی؟دخملای گلت خوبن؟
میتراجون خیلی وقته بهمون سر نزدیاااااااا بیا غیبتت و موجه کن ....دخمل جیگرت هم از طرف ما ببوس

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همه

انشالله که همگی خوب باشید.

ببخشید بهاری جون سرم شلوغ میشه کمتر به نینی سایت سر میزنم اما ممنون یادم هستید...
دخترم هم بسسسسییییییییییییار شیطون شده در حدی که دیروز وسط خیابون از دستش زدم زیر گریه...

انشالله روزی همتون بشه......

خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی
من رفتم پیش دکتر پاکروش
به من گفت نطفه خودم و شوهرم هر دو مشکل داری
این در صورتی هست که دکتر خودم گفته برو باردار شو
اگه باردار شده باشم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دکتر گفت اگه باردار باشی خوب دوباره سقط می شه
یعنی باید درمان بشم
الان هم کلی آزمایش دادم شد یک میلیون
نمی دونم جواب می گیرم یا نه
ولی می دونم که تشخیص پاکروش عالیه
الان هم که دارم دعا می کنم که حامله نشده باشم
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
لیلا جون خیلی حرفای پاکروش رو جدی نگیر. به منم همون جلسه اول بدون اینکه جواب آزهای انعقاد خونیم رو ببینه گفت نطفت مشکل داره و باید اهدایی بگیری. حالا این آزها رو بده ببینیم چی میشه. منم جوابش رو که گرفتم معلوم شد که مشکل انعقادی دارم. دیگه هم پیشش نرفتم. اون عادت داره به همه میگه نطفه ضعیفه. آخرش هم با دارو طرف خوب میشه و این آقای دکتر میگه من کاری کردم کارستون. تو باید اهدایی میگرفتی ولی من خوبت کردم
لیلا جون

نیکی جان راست میگه..این دکترای معروف فقط دنبال پول و شهرتن! خیلی هم بهشون اطمینان نکن

بنظرم بجای پاکروش میرفتی مرکز سقط و ناباروری ابن سینا

اونجا اول از همه ازت کلی آزمایش میگیرن بعد در مورد مشکلت قضاوت میکنن ضمن اینکه اون مرکز تخصصش در همین زمینه ست

این پولو اونجا خرج میکردی بهتر بود
Khatati.com
IMG4UPبنام آنکه نیلوفر را آفرید برای تنها زیستن و پاک ماندن میان لجن ها..
سلام دوستان منم دو بار سقط داشتم هرچی آزمایش میدادم دلیلش مشخص نمی شد تا چند روز پیش دکتر گفت یه فیبرم 8 سانتی داری که احتمالا دلیلیش همین فیبرم بچه ها کسی رو سراغ دارین که با وجود فیبرم حامله شده باشه و الان هم یه نی نی سالم داشته باشه؟
باید جراحی کنم تا برداشته بشه چون برای بارداری خطرناکه ممکنه موقع جراحی خونریزی زیادی داشته باشم که باید کل رحمم رو بردارن خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم، خوشششششششششششش به حال اونایی که نی نی دارند
غزل جان یک از دوستای من هم فیبرون داشت و الان 2 تا پسر کاکل زری داره. نیکی‌ جان می‌شه بگی‌ آزمایش انعقادی چی‌ هست؟ و پسیه چه دکتری باید رفت. دوستای گلم من 5ماه پیش سقط کردم(هفته 5 استپ‌ شد هفته 11 دفع شد). ماه پیش (بعد از 2 پریود) اقدام به بارداری کردم ولی‌ پریود شدم با 2-3 روز تاخیر. اولش لکه بینی‌ داشتم و الان هم یک پریود خیلی‌ شدید. کلی‌ خون ریزی دارم و لخته خون میبینم، نگرانم که اینهم سقط باشه. تست حاملگی ادررا از خودم گرفتم منفی‌ بود. دوستانی که سقط طبیعی داشتند پریودیهای بعد از سقط تون چطوری بود؟ ممکنه من دوباره سقوط کرده باشم؟
غزل جون دوست منم فیبروم داره .2بار هم حامله شده ولی سقط کرده. 1بار هم عمل کرده ولی باز عود کرده. اولش پیش اشرف معین رفت. چند تا دکتر بعد از اون هم رفت. آخر سر هم دکتر بزرگ علوی و دکتر غفورزاده توصیه کردن باز برگرده پیش اشرف معین. اشرف بیشترینعمل زنان رو از این بابت انجام میده. دکتر طاهر ثابتیان هم در مورد عمل فیبروم تبحر داره
عادله جون من مرکز سقط ابن سینا رفتم. تمام آزمایشهای لازم رو اونجا انجام دادم. معلوم شد که 2تا از ژنهای من مشکل دارن. یکیش همزیگوت بود و یکیش هترو زیگوت. که درمان این هم فقط داروهای انعقادیه.

عزیزم به احتمال قوی سقط کردی. چون هم خونریزی داری هم لخته. به نظر من راحت نگیر. اگه تهرانی حتما به این مرکز ابن سینا سری بزن.
باز اگه سوالی داشتی من در خدمتم
سلام به همگی

لیلا جان من هم به حرف بقیه راجع پاکوش صحه میگذارم.
به من هم بعد 1 میلیون خرج آزمایش و عکس رنگی گفت رحمت 2 شاخه باید عمل کنم.
چندین دکتر دیگه رفتم گفتن چرت گفته علت سقط تو رحمت نیست...که دیگه پیشش نرفتم...
با همون رحم هم سانای به دنیا اومد..

غزل جان فیبروم با جراحی برداشته میشه اما حتما پیش ی دکتر خوب برو...
عمل رحم رو حتما باید پیش کسی کرد که همه چیز و قشنگ بدونه و با تجربه باشه...
به نظر من افلاطونیان خوبه... خودش نه پسرش.. اگه بتونی وقت بگیری هم برو نظرشو بدون.

خدای خوبم. ممنون