2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158781 بازدید | 14067 پست
سلام خاطره جون من جواب از ژنتیکم را گرفتم شکر خدا مشکلی نداشت ولی دکترم برام از ایمولوژیک نوشته که تازه دادم و هنوز جوابش نیومده عکس رنگی هم گرفتم و مشکلی نداشتم شما بجز لین موارد کار دیگه ای هم انجام دادید در ضمن دکترم دکتر تهرانی نژاده تازه 1 ماهه تحت نظرشم اما دکتر قبلیم بهم گفته بود حتما باید لاپراسکوپی کنم
سلام رها جون خدا رو شکر که مشکل ژنتیکی ندارید.منم همین موارد رو انجام دادم بعد از همه اینا تجویز پردنیزولون کردن.
اما یه سئوال ازت دارم تا اونجایی که من میدونم دکتر تهرانی ایمونولوژیست هستش شما که هنوز جواب آزمایشات نیومده چطوری دکتر تهرانی شما رو ویزیت کرده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه ی شما دوستان و آرزوی سلامتی برای تک تک شما
من 2 بار سقط داشتم دلیلشم بیماری لوپوسه که 12 ساله دارم باهاش کنار میام کسی هست که خدای نکرده این مشکل را داشته باشه و بتونیم با هم تبادل اطلاعات کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کلوروکین-پردنیزولون آزارام- آ اس آ- مصرف میکنم
دکتر گفته باید قبل از عقب انداختن پریود متوجه بارداری بشم تا از همون روزهای اول هپارین را تزریق کنم
به خاطر همین گفته از دماسنج دیجیتال مقعدی استفاده کنم
کسی تا حالا این کارو کرده؟
من بلد نیستم!!!!!!!!!!!!
سلام ململ(مرمر) عزیزخوبی شما؟
مرسی عزیزم
بالااخره فهمیدم چه طوری این کار را بکنم و نمودارشو رسم کنم
راستی ململ جان چرا بچه ها دیر به دیر به اینجا سر میزنن
کلوپ های دیگه خیلی زود به زود به هم سر میزنن!!!!!
راستی دلیل سقط شما چی بوده؟
سلام به همه
من هم 4 ساله ازدواج کردم و 4 تا سقط داشتم
به ترتیب 10 تیر 88 - 20 بهمن 88 - 11 فروردین 90 و آخریش هم 13 آذر 90 بود
کسی علتی برای سقط هام پیدا نکرده ، همه آزها و عکس رنگی خودم و شوشو نرماله
جدیداً یکی از دکترها گفته شاید به خاطر ازدواج فامیلی باشه ، البته قبل از ازدواج آزهای ژنتیک رو هم انجام دادم
میگه مشکل کروموزومی هست که تو ماه سه رشدش متوقف میشه
آخر بهمن باید برم تهران کلینیک ژن دکتر فرهود برای بررسی کروموزوم ها
سلام آزی جونم
دو قلت خوبن؟سالم باشن الهی...
من از وقتی باردار شدم خونه مامانم هستم و در حال استراحت خیلی وقتا دکتر بهم استراحت میده و سر کار نمیرم دو هفته پیش هم سرکلاژکردم و باز دو هفته بهم استراحت داد امروز دومین روزیه که باز اومدم سر کار...شکر خدا الان خوبم ...از دیروز دل و به دریا و خودم هپارینم و میزنم ...سخته اما بازم خدا رو شکر میکنم

خاطره جون نه دیگه من شهرستانم با این اوضاعم نمیتونم بیام پیش معینی...همین جا تحت نظر دو تا پزشک خوبم
الان هفته 18 هستم
از ته قلبم از خدا میخوام که همه خانومای این تاپیک و هر کی مشکل سقط مکرر داره صاحب فرزندان سالمی بشه و باداری سالمی و پشت سر بذاره

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...