2777
2789
عنوان

سبزی خوردن

117 بازدید | 15 پست

بچه ها دیروز سبزی خریدیم یه ربع با مایع ظرفشویی گذاشتم بمونه بعدم آبکشی کردم دوباره قبل از استفاده هم میشویم

ولی بازهم میترسم😭😭

تازه امروزم خوردیم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

چیزی از سبزی موند؟ 

🖤                                                         1398.12.10                                                             تو زندگی هر کس یکی هست که هرگز فراموش نمیشه.  هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.                                  من غم انگیزترین شعر جهانم........ تو نخوان.              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کاهو رو با مایع ظرفشویی میشورم.درست و غلط دیگه نمیدونم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
یعنی الان ضدعفونی نشده؟ 

شده ولی میگن مایع خوب نیست. سرکه سفید بزار خیس بخوره بعد بشور بریز تو پارچه تمیز تو یخچال .من حتی یخچال و اینارم با سرکه ضدعفونی میکنم

گل سرخم چرا پژمرده حالی .بیا قسمت کنیم دردی که داری .که تو نازک دلی طاقت نداری...

منم خیلی دلم سبزی خوردن میخوادامامیدونم دردسرداره ولش کن دندون سرجیگرمیزارم بچه هامایع ضدعفونی کننده سبزیجات ازداروخونه بخریداون دیگه مطمنه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
عا مرسی عزیزم پدرم درومد با مایع ظرفشویی😑

مایع اخه موادش میمونه کامل شسته نمیشه بعد اینجاد مسمومیت بالا داره سرکه سفید خیلی بهتره

گل سرخم چرا پژمرده حالی .بیا قسمت کنیم دردی که داری .که تو نازک دلی طاقت نداری...