2777
2789
عنوان

کتک زدن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8302 بازدید | 234 پست
ب زودی22 میشمی بچه 4ماهه هم داریم

زنت سالم نیست وقتی سی سالت شد عقلت سر جاش اومد میفهمی چه خطایی کردی ب خاطر اون بچه هم که شده به فکر درمانش باش .... 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسرم بابات میدونه اینترنت روشن کردی؟؟؟

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
کسی کسی رو قضاوت کنه نمیمیره تا بدردش دچار شه. امام صادق 

حرف خودتو تکرار کردم. 

اون حدیث امام صادق هم برای قضاوت نبوده. سرزنش بوده 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اصلا اینطور نیست من خیلی واسش خوبم خیلی از همه نظر  ولی اگه دیونه بشه میشه  

عزیزم اینجا چرا تاپیک زدی این کاربرهای بی درک باعث میشن همین امشب زنتو طلاق بدی. نی نی یارو صدا کن بیاد تاپیکتو تعطیل کنه. مردم چه میدونن تو زندگی تو چه خبره و واسه زنت چی کم گذاشتی که 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
جلو خوانوادم یا دیگران خیلی خوبه با هام ل اقل جلو کسی با هام ن این کارو ن کرده خیلی هم خوبه ولی بیشت ...

ببین اصلا معنی نمیده حرفت.زندگیتو بگیر دستت.نزار ایکارشو ادامه بده طوری ازت حساب ببره با نگاهت همه چی بیاد دستش نه تو هم با کتک بخای درست کنی.حتما هم پیشه روانشناس برین

سره کاریه 

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰
حرف خودتو تکرار کردم.  اون حدیث امام صادق هم برای قضاوت نبوده. سرزنش بوده

حالا هر چی. نیست که شما سرزنش نکردی. 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم