من پسرم من متولد 78هستم خانومممتولد 80 الکی کتکم میزنه چیکار کنم با قصد کشتن منو میزنه با لگد سیم مشت سیلی هر چی بستگی داره همیشه منو میزنه الان 2ساله ازدواج کردیم من تا الان نزدمش شاید 2بار ولی اون عادی شده کتک زدن من واسش
خیلی زود ازدواج کردی.ببین یه فکری بحال زندگیت کن.فردا بچه دار شی اونام از مادرشون الگو میگیرن.دیگه زندگی خیلی سخت میشه برات.برای چی میزنت؟اصلا من ندیدم زن مرد رو بزنه بخدا.تو مردی نزار غرورت له شه و کوچیکت کنه.سعی کن روش تسلط داشته باشی طوری که با نگاه کردن بهش حساب بیاد دستش
۲ سال و 4ماه از من کوچیک تره قیافه و هیکل منم بزرگ تره همین دیشم سر این که دیر میخوابم منو زد بعدشم ...
خدا شفا بده تو رو
و نیز خانومتو اگه سرکاری نیست
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
جفتتون هم بچه اید مگه میشه مردی زنش با سیم بزندش فکر کنم اوسگل کردی مارو
اره شايد باور نكنيد من نميدونم ايشون راست ميگه يا نه ولى ما نمونش رو تو فاميل دورمون داشتيم مرده از زنه و خانواده زنه با هم كتك ميخورد
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»