2777
2789
عنوان

کتک زدن مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8299 بازدید | 234 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب من فقط کار خودمو گفتم کار اونو نگفتم که 

اونم کتکت میزد؟ 

عشقتو ب خونوادتم با کتک نشون میدی ینی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اونم کتکت میزد؟  عشقتو ب خونوادتم با کتک نشون میدی ینی؟

نمیتونم بگم چیکار می‌کرد ولی نه کار خانوادم تا اون حد نبود که کتک بخورن 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
داره با کتک زدن بزرگت میکنه

۲ سال و 4ماه از من کوچیک تره قیافه و هیکل منم بزرگ تره همین دیشم سر این که دیر میخوابم منو زد بعدشم با کتک خوردن و چشم خیس خوابم برد

😑😑😑 شما کی درس خوندی کی شاغل شدی کی سرمایه جمع کردی کی زن گرفتی😕😕😐

اون وسط ی نفسم بگیر😂

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
نمیتونم بگم چیکار می‌کرد ولی نه کار خانوادم تا اون حد نبود که کتک بخورن 

حتما مشاوره برو 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
۲ سال و 4ماه از من کوچیک تره قیافه و هیکل منم بزرگ تره همین دیشم سر این که دیر میخوابم منو زد بعدشم ...

ما رو گرفتی مگه بچه ایی با کتک میخوابونت تازه بچه هم با کتک نمیخوابون ،خرس گنده اسمتم گذاشتی مرد مثلا؟؟؟

🥰🤩❤