2777
2789

آقای مخاطب سلام.

مائده امروز زنگ زده بود. می‌گفت املاکی یک زن و شوهر جوان آورده که خانه ی سابق مارا ببینند. همان خانه ای که هرشب توی اتاقش مینشستم و به شما فکر میکردم. همان خانه ای که با تک تک پله های راه پله اش خاطره دارم. همان پله هایی که شاهد بودند شاخه نبات را توی دستم گذاشتی و کبوتر دلم پر کشید. همان کبوتری که سالها بود کنج دلم بال بال میزد.

راستش من هنوز هم به خانه ی جدیدمان عادت نکرده ام. من، من بودنم را در همان خانه ی دنج جا گذاشته ام. من، با ارزش ترین خاطره ی زندگی ام را جا گذاشته ام.

اما امروز کمی، فقط کمی حس کردم میتوانم نفس بکشم. مائده اصرار کرد تصویری صحبت کنیم و قبول کردم. وسط حرف هایمان گفت :" الان میام." و از جلوی دوربین کنار رفت.

چند لحظه بعد زیبا ترین تصویر زندگی ام توی صفحه ی کوچک تلفن نقش بست و من مات نگاهت کردم. نشسته بودی رو به رویم؛ بدون حرف نگاهم میکردی.

بدون حرف نگاهت میکردم و راستش، توی دلم خدارا شکر میکردم که مادرم حساس است و باید هربار بعد از حمام تا خشک شدن موهایم، شال سرم کنم.

چند لحظه چشمهایت را بستی. بعد دوباره نگاهم کردی و آرام پرسیدی :" حالت چطوره؟"  لبخند زدم و گفتم :" همین طوری دیگه."

خواننده توی اتاقم حنجره پاره میکرد [ تو با قلب ویرانه ی من چه کردی؟]

گفتی :" میدونی من عاشق این ترانه م؟ میدونی تو رفتی اما من انگار غریبم؟"

خندیدی... دستت را روی صورتت کشیدی و گفتی :" اینجا بی تو غربته... سفر کرده با خانه ی من چه کردی؟ "

راستش خودم هم متوجه نشدم چرا گریه میکنم. چرا چشم هایم بی حیایی می‌کنند و خط به خط صورتت را می‌خوانند. هی با خودم میگفتم" دختر خوب، درسته جلوت نشسته. درسته در دیزی بازه ولی حیای گربه کجا رفته؟ چشم ازش بردار. اینجوری نگاهش نکن" اما خب، اگر دل من حرف گوش کن بود، شرایطم این نبود.

صدایم را دزدیده بودند. گفتم :" من بهتون هر روز فکر میکنم." فکر نمیکردم بشنوی اما شنیدی. لبخند زدی و چیزی گفتی که نشنیدم. لب هایت تکان خوردند اما صدا نداشتند.

میخواستم بپرسم چه گفتی که مادرم صدایم زد فقط توانستم خداحافظی سریعی بگویم و قطع کنم.

حالا، شاخه نبات را توی دستم گرفته ام و حس میکنم کامم شیرین تر شده. خانه دوست داشتنی تر شده. صورتم رنگین تر شده. زیبا تر شده ام. دنیا زیبا تر شده.

تو، میتوانی با یک نگاه رنگ بپاشی به جهان من. تو معجزه خدای منی..

راستش دوست داشتم خیلی حرف ها به شما بزنم اما این نامه برقی ها نمیتوانند من را به دنیای شما ببرند. می‌خواهم بنشینم یک گوشه، به دیوار زل بزنم و توی رویا های با شما بودن غرق شوم.

دوست دارت نبات.

نون#

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

با دنبال کردن نون# باقی نامه های برقی منو بخونید ❤️🌱

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

از نگاهتون، حمایتتون، انتقادات و پیشنهاداتتون متشکرم ❤️🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قشنگ بود خودت نوشتی؟

ممنونم❤️🌱بله

قشنگ بود  میشه بپرسم جریان چیه

بنده نویسنده ی این نامه های برقی هستم❤️🌱

مینویسم. 

همین. 

بقیه نامه هارو میتونید تو تاپیک هام ببینید. 

@مامانsepehr

عزیزم بعد مدت ها خوشحالم تو تاپیکم میبینمت ❤️❤️❤️ 

امیدوارم حالت خوب باشه. 

مرسی قشنگ بود. این از 21 و 22 قشنگ تر بود😙😙

بله اونجاها دلتنگی بود صرفا. ✨🌱

@مامانsepehr   عزیزم بعد مدت ها خوشحالم تو تاپیکم میبینمت ❤️❤️❤️  امیدوارم حالت خوب با ...

ممنونم گلم. آره تعلیق شده بودم😁😁😏😏😓

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ممنونم گلم. آره تعلیق شده بودم😁😁😏😏😓

ای بابا 😅

بنده نویسنده ی این نامه های برقی هستم❤️🌱 مینویسم.  همین.  بقیه نامه هارو میتونید تو تا ...

دارم میخونم زیبان

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔