2777
2789
عنوان

۲ ماه آینده!!!!!!

222 بازدید | 16 پست

فرض کنید امروز ۲ماه آینده است

🖤۱۶ اردیبهشت سال ۹۹

دور از جان شما و خانواده شما عزیزی یا عزیزانی را به علت ابتلا به ویروس کرونا از دست داده اید

بشدت غمگین هستید و آرزو می کنید کاش این بیماری را جدی می گرفتید و زمان به عقب بر می گشت و ۲ماه قبل بود و از خانه بیرون نمی آمدید و به بقیه اعضا خانواده هم اجازه خروج نمی دادید و به این بیماری مبتلا نمی شدید

و

عزیز و یا عزیزان خود را از دست نمی دادید

✅امروز آرزوی شما برآورده شده✅

امروز ۱۶ اسفند ۹۸ است

شما به ۲ماه قبل برگشتید و می توانید از فاجعه جلوگیری کنید

نکات پیشگیری را کامل و جدی رعایت کنید.🙏🏼

کرونا در کمین است.

در خانه بمانید..........در خانه بمانید............در خانه بمانید........

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

چه قشنگ وای کیه بفهمه

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا ما خونه مونده بودیم دوهفته ، ییهو یه درد بی درمونی افتاد تو دندونم سه شبانه روز درد کشیدم دارو مصرف کردم افاقه نکرد که نکرد ، مجبور شدم پریشب ساعت ۱ شب برم درمانگاه بکشم ، پر بود اونجا از دندان دردی ها 

اینها را چه کنیم نازنین 

پسر خواهرم تو قم خورده زمین مچش شکسته مجبور شده ببره گچ بگیرن

از این اتفاقا که دیگه نمیشه راه به جایی برد

خدا عالمه نمیدونم الان که هستم ، فردایم هستم که بیام جواب بدم 🤪

عاقا ما خونه مونده بودیم دوهفته ، ییهو یه درد بی درمونی افتاد تو دندونم سه شبانه روز درد کشیدم دارو ...

اینا رو میدونم دیگه مجبوره بره اما اونایی که میرین مسافرت اونا که مجبور نیستن کاش رعایت میکردن نمیرفتن  ...

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

کاش رعایت میکردن من خودم نزدیک ۲ هفته هستش که بیرون نرفتم 

کاش یه ذره فرهنگمون بالاتر بود ک این همه بدبختی نکشیم

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
اینا رو میدونم دیگه مجبوره بره اما اونایی که میرین مسافرت اونا که مجبور نیستن کاش رعایت میکردن نمیرف ...

با سرخوشا کاری ندارم 

ولی نمیشه همه چیزو به همه کس نسبت داد 

تو تاپیک بغلی گفتم پسر عمم گاز گرفتتش فوت شده پدرم مجبور شد برا تسکین دل خواهرش بره پیشش ، شهرستان هستن

ما نرفتیم ولی بیاید دعا کنیم زود تموم شه تا اینکه هی دعوا کنیم همدیگرو 

که نمیفهمن الن بلن 

الله اعلم خدا میدونه هرکس برا چی در تکاپو هستش

انشاالله که اینم میگذره بزودی

من دوهفته پیش جراحی داشتم 

اونموقع شهرما هنوز کرونا نبود 

همش خونم

دلم واسه خانوادم لک زده 

فکرکن امسال سال اولی که خونه بابامینا نیستم سال تحویل اه

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟