2777
2789
ممنونم اره نمیرم تا ماه بعد انشالله رفع بشه . هه ود دکتر سونو میکنه تو مطب 

من خو بچه ۴۰ روز دارم پدرشوهر مادرشوهرم می خوان تو اف شوهرم بیان خونه من اصلا نمیدونن بیماری یعنی چی حالا موندم اگه نیان دنیابهم میخوره شوهرمم هیچ نمیگه فعلا نیاین میترسمم به شوهرم بگم دعوامون بیفته

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خو بچه ۴۰ روز دارم پدرشوهر مادرشوهرم می خوان تو اف شوهرم بیان خونه من اصلا نمیدونن بیماری یعنی چی ...

خدا لعنت کنه باعث و بانی اتفاقو . که برنامه همه رو بهم زد 

خدا لعنت کنه باعث و بانی اتفاقو . که برنامه همه رو بهم زد 

انشالله بخدا خونه نشینمون کرد کلی بیردن کار دارم بچه ام بهداشت نبردم پنج فروردین واکسن داره استرس دارم یکی میگه می خوام بیام خونه ات دارم دیونه میشم از فکر

انشالله بخدا خونه نشینمون کرد کلی بیردن کار دارم بچه ام بهداشت نبردم پنج فروردین واکسن داره استرس دا ...

حال و هوای همه ما امروزه خرابه . نه به خاطر عید به خاطر استرس و نگرانی جون عزیزا و هم وطنامون