2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست
عزیزم یه کاربر بود به اسم پریا همیچین چیزی. اون کلاهبردار و دعانویسه  مواظب باش اون نباشه  ...

من خودم چند روز پیش گرفتم بعد۲۰ هزار چیزی نیست فال قهوه میگیره قبلا همین سایت برا منو بچه ها رایگان گرفت

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۲۸سالمه وهمسرم ۶ماه و۲۲روزه فوت شده دوس دارم اون دنیا باز ببینمش وهمسرم باشه ومیخوام تاروزی ک این دنیاهستم اسم قشنگش توشناسمم باشه😔

میشه خواهش کنم برای شادی روح همسرم صلوات بفرستید 😔😔😔😔 
بله اکثر اموالمو به اسم پسرم کردم. ولی هرچقدرم تحقیق کنم از ذات درونیش و اینکه نیتش چیه مطلع نمیشم

برای اینده خودت هم چیزی نگه دار وقتی پسرت18سالش بشه.اموالشو به دست میگیره .اونوقت شما اذیت میشیدپس باید به فکر خودت باشی.سعی کن باهاش چند ماه معاشرت داشته باشی ورفت وامد کنی.از میان حرفاش ورفتارش میتونی یه چیزایی پیدا کنی.حتما با یه مشاور خوب صحبت کن

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
منم ۲۸سالمه وهمسرم ۶ماه و۲۲روزه فوت شده دوس دارم اون دنیا باز ببینمش وهمسرم باشه ومیخوام تاروزی ک ای ...

خدا بیامرزه.میدونم روزای سختی داره.اما گذر زمان حال ادمو بهتر میکنه.درسته هیچ وقت فراموش نمیشه.اماصبر مرهمشه.هنوز اول راهی وداغش خیلی برات گرون تموم شده .ولی خودتو به خدا بسپار

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من خودم چند روز پیش گرفتم بعد۲۰ هزار چیزی نیست فال قهوه میگیره قبلا همین سایت برا منو بچه ها رایگان ...

یعنی همون کسی که شما میگید همون پریاست؟

منم دوسدارم تا پسرم کوچیکه ازدواج کنم ولی صرفا بخاطر این موضوع نمیتونم عجله کنم و انتخاب اشتباه

بله درسته با شتاب نميشه تصميم گرفت خودتم تا قبل سي سالگي وقت داري كه قشنگ طرفتو بشناسيو اين حرفا ولي مواظب باش پسرا كه 12 سال رد كردن خيلي تخس ميشن 

منم ۲۸سالمه وهمسرم ۶ماه و۲۲روزه فوت شده دوس دارم اون دنیا باز ببینمش وهمسرم باشه ومیخوام تاروزی ک ای ...

خدا رحمتشون کنه کاملا میفهممتون منم سال اول تصمیم گرفتم هیچوقت حتی در مورد جنس مذکر فکرم نکنم. ولی یکسال که گذشت و داغش کمرنگتر شد و حس خالی بودن زندگی و ناامیدی اومد سراغم

یعنی همون کسی که شما میگید همون پریاست؟

پریا نیست اسم کاربریش مامان فندوق . نمیدونم پریا کیه اما مثل اینگه شیاد ودعا نویس بوده. اما این خانم فقط فال قهوه میگیره من چند بار پیش گرفتم یه چیزایی بهم گفت مو به مو برام اتفاق افتادن

...